- Jeg kan ta kritikk fra Rio, Carra og Neville. Men ikke fra han. Han har ikke hatt noen karriere

John Terry fyrer løs mot Robbie Savage.

 KRITISK TIL KRITIKK:  Chelsea-kaptein John Terry (t.v) tåler å få kritikk fra eksperter. Men ikke eksperter som har hatt en dårligere enn ham selv, som Robbie Savage for eksempel. Foto: NTB Scanpix.
KRITISK TIL KRITIKK: Chelsea-kaptein John Terry (t.v) tåler å få kritikk fra eksperter. Men ikke eksperter som har hatt en dårligere enn ham selv, som Robbie Savage for eksempel. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Ballen har mildt sagt ikke rullet Chelseas vei denne sesongen. For Chelsea-kaptein John Terry har det ikke gått noe bedre og den rutinerte midtstopperen har fått kritikk fra flere kanter.

Det lever Terry lenge og godt med. Men ikke kritikk fra hvem fra som helst.

- Jeg har fått kritikk fra spillere jeg har sett opp til og spilt med/mot. Jeg hører hva de sier og prøver å ta det til meg, sa John Terry på pressekonferansen før kveldens viktige Champions League-kamp mot Dynamo Kiev.

Respekterer Tidligere Manchester United- og England-kaptein Gary Neville og Liverpool-legenden Jamie Carragher er blant dem som har gått over til en ekspertrolle etter endt karriere og har vært kritiske mot Terry.

- Rio, Carra og Neville. Vi snakker noen av de beste spillet har sett, sier Terry ifølge Daily Mail.

- Men når visse andre snakker, hører jeg ikke etter. Eksperter som ikke har hatt noen karriere. Som har spilt på et dårlig nivå. Og ikke oppnådd det samme som meg. Spillere som har spilt på et elendig nivå. Robbie Savage er en, sier Terry, før salen bryter ut i latter.

- Han har hatt meg noen ganger. Jeg kan ta kritikk døgnet rundt fra Rio, Carra og Neville. Men ikke andre, legger Terry til.

- Gleder meg Robbie Savage jobber for BT Sports. Han startet karrieren i Manchester United hvor han var med på å vinne Fa Youth Cup med blant annet brødrene Neville, Nicky Butt Ryan Giggs og David Beckham. Mens de nevnte alle spilte seg inn på Uniteds førstelag kom aldri Savage så langt.

Waliseren kom seg etter hvert til Premier League og spilte for blant annet Leicester, Birmingham, Blackburn og Derby.

41-åringen har fått med seg Terrys pressekonferanse og kommer med følgende svar via Twitter.

- Godt å se at du følger med. Gleder meg til å analysere morgendagens prestasjon lørdag morgen, tviret mannen med 37 landskamper.

- Står bak Mourinho Spekulasjonene har vært mange om Chelsea-manager Jose Mourinhos dager er talte som manager i klubben.

- Spillerne, og jeg personlig, er de første til å si «Jeg har ikke vært god nok». Prestasjonene har ikke vært gode, og det tar vi på vår kappe, sier kapteinen.

Med tap i kveld blir det svært vanskelig for London-klubben å ta seg videre til utslagsspillet.

- Vi innser hvor vi ligger i ligaen og i Champions League, og må gjøre det som skal til for å komme oss ut av denne situasjonen. Ansvaret ligger hos oss, ikke hos manageren, sier Terry.