Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan være en drittsekk

Thierry Henry innrømmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Både Thierry Henry og Arsene Wenger har avvist at de har problemer med hverandre, uten at noen av dem har virket voldsomt overbevisende.

Men Wenger mislikte reaksjonen til sin franske superstjerne da han ikke fikk spille mot Tottenham på lørdag. Henry satt i stedet på tribunen, uten at han gjemte seg bort av den grunn. Da Emmanuel Adebayor satte inn 1-0, løp han rett bort til den skadde kapteinen og omfavnet ham hjertelig.

- Thierry ba meg om å score for ham, sa Adebayour, og fikk det nesten til å høres ut som Henry var alvorlig syk.

I etterkant har Henry fått mye kjeft fordi han ikke klarte å holde seg i bakgrunnen, men i stedet stjal showet fra lagkameratene.

Flørter ikke med Barca

Selv innrømmer superspissen at han tidvis kan oppføre seg usmakelig.

- Det stemmer at jeg kan være en drittsekk. Det er ingen løgn å si det. Noen ganger føler jeg at jeg har rett, selv når jeg tar feil, sier Henry ifølge Daily Telegraph.

Prognosene tilsier at Henry kan være ute av spill til over nyttår, noe han selvsagt opplever som svært frustrerende.

TAR SELVKRITIKK: Thierry Henry innrømmer at han kan oppføre seg som en «pig» til tider. Foto: REUTERS
TAR SELVKRITIKK: Thierry Henry innrømmer at han kan oppføre seg som en «pig» til tider. Foto: REUTERS Vis mer

- Det er frustrerende å ikke kunne hjelpe laget sitt på banen. Det er noe som er svært vanskelig å akseptere. Men jeg kranglet ikke med Arsene Wenger, sier Henry.

Og avviser at han kan være på vei til Barcelona, slik det ble spekulert i i det uendelige før han underskrev en ny langtidsavtale med Arsenal tidligere i år.

- Jeg er i Arsenal på livstid. Jeg vil ikke gå til Barcelona, sier han.

Snakket ut

I går pratet hovedpersonene ut, men Wenger understreker at det ikke var behov for å rense luften.

- Jeg er klar over historiene som verserer om vårt møte sist fredag. Jeg føler det er viktig å presisere at det ikke er noe problem mellom Thierry og meg selv. Faktisk har vi alltid hatt en sunt forhold, og slik er det fortsatt, sier Wenger.

- Jeg tok en prat med Thierry mandag morgen og snakket om den fysiske tilstanden hans. Han plukker stadig opp småskader på grunn av slitasje. Det er veldig frustrerende for ham, fordi denne rekken med skader har holdt ham ute av viktige kamper denne sesongen, inkludert Tottenham på lørdag, sier Wenger.

• Din mening: Har Henry for stort ego?

image: - Jeg kan være en drittsekk
<B>FIKK KJEFT: Thierry Henry satt egentlig på tribunen, men var nede på banen og klemte på målscorer Emmanuel Adebayor etter ledermålet mot Tottenham. Etterpå har han fått kritikk for å stjele showet fra lagkameratene.
Hele Norges coronakart