- Jeg kan virkelig ikke forstå det

Ennis om rekordløpet.

HJEMMEHÅP: Jessica Ennis leder kvinnenes sjukamp etter gårsdagens øvelser. Foto: REUTERS/David Gray
HJEMMEHÅP: Jessica Ennis leder kvinnenes sjukamp etter gårsdagens øvelser. Foto: REUTERS/David Gray Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Britnes medaljehåp Jessica Ennis fikk en nærmest perfekt start på OL i går. Hun leder damenes sjukamp med 184 poeng etter gårsdagens fire øvelser.

På 100 meter hekk var hun utilnærmerlig, og løp inn til verdensrekord for en sjukamputøver med tiden 12.54. Til sammenligning har verdens beste hekkeløper, Sally Pearson, en bestenotering på 12,28, og amerikanske Dawn Harper vant OL-gull i Bejing med samme tid som Ennis.

- Jeg er fremdeles i sjokk over tiden. Jeg visste jeg var i god form, og jeg har løpt bra over hekkene i det siste. Hadde jeg løpt 12.80 eller 12.70 hadde jeg vært utrolig fornøyd. Men 12.54... Jeg kan virkelig ikke forstå det. Det er galskap, sa Ennis etter konkurransene i går, ifølge The Telegraph.

På høydehoppet hoppet Ennis også bra, selv om hun ikke klarte å tangere sin personlige rekord på 195 centimeter. Ennis ble stående med 186 centimeter i høydehoppet.

 Jeg var litt skuffet over høydehoppet, men det var ikke så ille. Kulestøtet (14,28 meter, journ. anm) var jeg også litt skuffet med, men alt i alt var det en bra dag. To personlige bestenoteringen er veldig bra, sier Ennis til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer