TILBAKE: Ian Thorpe (29) holdt nervene under kontroll i comebacket og svømte inn til annenplass i sitt heat under verdenscupen kortbane i Singapore fredag. Foto: EPA/STEPHEN MORRISON/SCANPIX
TILBAKE: Ian Thorpe (29) holdt nervene under kontroll i comebacket og svømte inn til annenplass i sitt heat under verdenscupen kortbane i Singapore fredag. Foto: EPA/STEPHEN MORRISON/SCANPIXVis mer

- Jeg kastet ikke opp eller noe

Thorpe lettet etter comebacket.

Ian Thorpe (29) holdt nervene under kontroll i comebacket og svømte inn til annenplass i sitt heat under verdenscupen kortbane i Singapore fredag.

Den tidligere svømmekongen stiller i sin første konkurranse på fem år. Han la opp i 2006, men har gjort comeback og sikter mot London-OL neste sommer.

Australieren svømte inn til 56,74 på 100 meter medley. Det holdt til annenplass i Thorpes heat, og han er klar for finalen senere fredag.

- Jeg kastet ikke opp eller noe sånt, så det var bra. Jeg husker nesten ingenting fra løpet, og det er sikkert mye jeg kan gjøre bedre. Men jeg er veldig fornøyd med å ha fått unnagjort dette løpet, og nå kan jeg konsentrere meg om å forbedre svømmingen min, sa Thorpe.

Ian Thorpe har vunnet til sammen fem gull, tre sølv og en bronse i OL. Fem av medaljene (tre gull, to sølv) kom på hjemmebane under Sydney-lekene i 2000.

(NTB)