- Jeg kjenner fortsatt adrenalinet pumpe

Keeper-Øystein (17) har fått lite søvn etter Brann-debuten.

HÅPER PÅ MER SPILLETID: Brann-keeper Øystein Øvretveit (17) debuterte i Tippeligaen søndag. Nå håper han på mer spilletid. Foto: Ned Alley / Scanpix
HÅPER PÅ MER SPILLETID: Brann-keeper Øystein Øvretveit (17) debuterte i Tippeligaen søndag. Nå håper han på mer spilletid. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brann tapte 3-1 i serieåpningen mot Rosenborg på Lerkendal, og for Brann-talentet Øystein Øvretveit (17) ble det likevel en kveld han kommer til å huske.

Branns førstekeeper Piotr Leciejewski ble skadd etter 39 minutter - og Øvretveit ble kastet inn til sin Tippeliga-debut.

«Nå skjer det» 17-åringen fikk vist fram flere solide redninger, men klarte likevel ikke hindre 3-1-tap.

- Jeg husker ikke hva jeg tenkte da jeg fikk beskjed om at jeg skulle spille. Jeg tenkte at «nå skjer det», sier Øvretveit til Dagbladet.

- Det har vært en del pågang fra media etter kampen, og jeg kjenner på kroppen at jeg spilte kamp på søndag. Det er nesten slik at jeg fortsatt kjenner adrenalinet pumpe, sier Øvretveit.

- Hvordan var det å legge seg etter debuten?

- Det var ikke lett å sove, og det har blitt lite søvn etter kampen. Det var en stor opplevelse og det kom jo ganske brått og uventet, sier Øvretveit.

Kan stå mot Sandnes Førstekeeper Leciejewski har vært til MR-undersøkelse etter skulderskaden, og det funnet verken brudd eller noe som var røket, skriver Brann på sin hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer