- Jeg kjenner fortsatt adrenalinet pumpe

Keeper-Øystein (17) har fått lite søvn etter Brann-debuten.

HÅPER PÅ MER SPILLETID: Brann-keeper Øystein Øvretveit (17) debuterte i Tippeligaen søndag. Nå håper han på mer spilletid. Foto: Ned Alley / Scanpix
HÅPER PÅ MER SPILLETID: Brann-keeper Øystein Øvretveit (17) debuterte i Tippeligaen søndag. Nå håper han på mer spilletid. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Brann tapte 3-1 i serieåpningen mot Rosenborg på Lerkendal, og for Brann-talentet Øystein Øvretveit (17) ble det likevel en kveld han kommer til å huske.

Branns førstekeeper Piotr Leciejewski ble skadd etter 39 minutter - og Øvretveit ble kastet inn til sin Tippeliga-debut.

«Nå skjer det» 17-åringen fikk vist fram flere solide redninger, men klarte likevel ikke hindre 3-1-tap.

- Jeg husker ikke hva jeg tenkte da jeg fikk beskjed om at jeg skulle spille. Jeg tenkte at «nå skjer det», sier Øvretveit til Dagbladet.

- Det har vært en del pågang fra media etter kampen, og jeg kjenner på kroppen at jeg spilte kamp på søndag. Det er nesten slik at jeg fortsatt kjenner adrenalinet pumpe, sier Øvretveit.

REDDET: Branns keeper Øystein Øvretveit.  Foto: Ned Alley / Scanpix
REDDET: Branns keeper Øystein Øvretveit. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

- Hvordan var det å legge seg etter debuten?

- Det var ikke lett å sove, og det har blitt lite søvn etter kampen. Det var en stor opplevelse og det kom jo ganske brått og uventet, sier Øvretveit.

Kan stå mot Sandnes Førstekeeper Leciejewski har vært til MR-undersøkelse etter skulderskaden, og det funnet verken brudd eller noe som var røket, skriver Brann på sin hjemmeside.

SKADD: Branns keeper Piotr Leciejewski. 
Foto: Ned Alley / Scanpix
SKADD: Branns keeper Piotr Leciejewski. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

Det er usikkert hvem som står fredagens Brann-kamp mot Sandens Ulf.

- Det er «helt konge» hvis jeg får beskjed om å starte, men vi får vente å se. Tilbakemeldingene etter Rosenborg-kampen har vært positive, og det setter jeg pris på, sier han.

KJEMPEREDNING: En av redningene til  Branns Øystein Øvretveit.
Foto: Ned Alley / Scanpix
KJEMPEREDNING: En av redningene til Branns Øystein Øvretveit. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer