- Jeg kjenner ikke alle i den franske ligaen, men de vet hvem jeg er

Zlatan-show da han ble presentert som PSG-spiller.

ENDELIG KLAR: Zlatan Ibrahimovic ble presenter som Paris Saint-Germain-spiller. Her er han med president i Qatar Sports Investments,Nasser Al-Khelaifi og PSG-sportssjef Leonardo.  AFP PHOTO / BERTRAND GUAY
ENDELIG KLAR: Zlatan Ibrahimovic ble presenter som Paris Saint-Germain-spiller. Her er han med president i Qatar Sports Investments,Nasser Al-Khelaifi og PSG-sportssjef Leonardo. AFP PHOTO / BERTRAND GUAY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (30) er klar for Paris Saint-Germain og ble presentert hos klubben i ettermiddag.

- Det er et stort steg i min karriere. Jeg forstår at dette har vært stort i mediene. Folk har jaget meg i mitt hjem, noe som er greit. Jeg skal jage dem tilbake, sier Zlatan på pressekonferansen.

Den svenske spissen ble presentert sammen med president i Qatar Sports Investments, Nasser Al-Khelaifi og PSG-sportssjef Leonardo.

- Det er et stort prosjekt som jeg vil være en del av. Jeg visste ikke om det var mulig, men takket være disse herrene (Leonardo og Nassar) er jeg her. Vi kommer til å skape historie i denne klubben. Jeg kommer hit for å vinne, sier Zlatan.

Han roser samtidig gamleklubben Milan - etter to sesonger i klubben.

- Milan kommer alltid til å være i mitt hjerte. Jeg vil ikke si noe stygt om min tid der, sier svensken og takker klubben.

- Milan gjorde det enkelt for meg å komme hit. Det er jeg takknemlig for. Jeg ønsker dem lykke til i framtida og er sikker på at det kommer til å være en framgangsrik klubb, sier Zlatan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer