- Jeg kjenner ikke personen, har aldri hatt ham som trener, aldri truffet ham eller snakket med ham på Skype

Zlatan slår tilbake mot ryktene.

GÅR UT MOT RYKTENE: Italienske medier har meldt at Zlatan Ibrahimovic ønsker seg tilbake til Juventus, men nå går stjernen ut og avviser ryktet. Foto: Philippe Huguen / AFP / NTB Scanpix
GÅR UT MOT RYKTENE: Italienske medier har meldt at Zlatan Ibrahimovic ønsker seg tilbake til Juventus, men nå går stjernen ut og avviser ryktet. Foto: Philippe Huguen / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Flere italienske aviser har den siste tida skrevet at Zlatan Ibrahimovic visstnok skal ønske seg tilbake til Juventus, klubben han var i fra 2004 til 2006.

Nekter for ryktene Ryktet om returen skal ha oppstått etter at en journalist i Tuttosport møtte Stefan Hansson på Indonesia, som fortalte at han hadde trent Zlatan i Malmö, og at de fortsatt hadde god kontakt. Juventus spilte kamp mot et all star-lag fra Indonesia, og det var da Hanson skal ha snakket om Zlatan.

Ifølge Tuttosport skal Hansson ha sagt at han hadde skypet med Zlatan senest dagen i forveien, og at Zlatan hadde fortalt at hjertet hans fortsatt var i Juventus. Hansson skal videre ha gitt uttrykk for at Zlatan derfor ønsket en retur til klubben.

Zlatan derimot går nå ut og avviser alt sammen.

- En person ved navn Stefan Hansson har uttalt seg om meg i media. Jeg vil derfor klargjøre at jeg ikke kjenner denne personen, har aldri hatt ham som trener, har aldri truffet ham, og jeg har aldri snakket med ham på Skype, skriver Zlatan i sin app Zlatan unplugged.

- Normalt ville jeg ikke kommentert slader som dette, men ettersom hans uttalelser har ført til urimelige proposjoner føler jeg meg tvunget til å kommentere det, fortsetter han.

- Det var ikke det jeg sa I et intervju med svenske Expressen avviser Hansson uttalelsene.

- Hva i all verden holder de på med? De har forvrengt hele historien. Sist jeg pratet med Zlatan var for åtte-ti år siden, sier Hansson til avisa.

Han bekrefter at han snakket med en journalist fra Tuttosport på Indonesia hvor han jobber som trener.

Svensken nekter imidlertid for at han sa at Zlatan ønsket seg til Juventus.

- De spurte om jeg kjenner Zlatan, og jeg svarte ja. Senere spurte de om jeg har Skype, og da svarte jeg «Ja, så klart, alle har Skype». Senere spurte de om jeg hadde pratet med Zlatan, og jeg svarte at det var mange år siden. På neste spørsmål lurte de på om han kom til å komme tilbake til Juventus, og da svarte jeg «Det har jeg ingen aning om, dere får spørre ham selv», sier Hansson til Expressen.

FULL FORVIRRING: Det var etter en kamp mellom Juventus og et All Star-lag fra Indonesia at Stefan Hansson (nr.2 fra venstre) skal ha snakket med en italiensk journalist om Zlatan. Nå er det full forvirring om hva som egentlig skal ha blitt sagt. Foto:  EPA / BAGUS INDAHONO / NTB Scanpix
FULL FORVIRRING: Det var etter en kamp mellom Juventus og et All Star-lag fra Indonesia at Stefan Hansson (nr.2 fra venstre) skal ha snakket med en italiensk journalist om Zlatan. Nå er det full forvirring om hva som egentlig skal ha blitt sagt. Foto: EPA / BAGUS INDAHONO / NTB Scanpix Vis mer