Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kjente med en gang at noe var galt

Søgård tidligst tilbake i juni.

LILLESTRØM/OSLO (Dagbladet.no): Tom Nordlie må klare seg uten Espen Søgård ei tid framover. 18 minutter ut i dagens treningskamp mot Strømsgodset i LSK-hallen, landet han på skuldra etter en duell.

Midtbanespilleren, som Nordlie muligens omskolerer til høyreback, ble raskt tatt hånd om av LSKs medisinske personell og kjørt til sykehus. Dagbladet.no får opplyst at et bånd i skuldra er revet av.

Søgård skal undersøkes på nytt mandag, og blir sannsynligvis operert kommende torsdag. 

Skaden minner om den Michael Mifsud pådro seg i august 2005, malteseren måtte opereres og mistet resten av sesongen.

I Sørgårds tilfelle blir han neppe å se på banen igjen før til sommeren.

- Legene sier at jeg neppe er tilbake før i juni/juli, men selv er jeg optimist på at jeg skal komme tilbake før. Jeg skjønte med en gang at noe var galt, og at jeg trengte hjelp for å komme meg av banen. Det dunket i skuldra, sier Søgård.

Kampen endte 2-2. Mattias Andersson sendte Strømsgodset i ledelsen etter 12 minutter, før Olivier Occean utliknet 10 minutter senere. Steinar Pedersen ga LSK ledelsen like før pause, men Stian Ohr sørget for utlikning en halvtime før slutt.  

UT MED SKADE: Espen Søgård landet forkjært og blir ute fra fotballen i mange måneder. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
UT MED SKADE: Espen Søgård landet forkjært og blir ute fra fotballen i mange måneder. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media