Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg klarer ikke å være skuffet

Suzann Pettersen slo seg ut av British Open i går. Etterpå hastet hun til treningsbanen for å terpe på putter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang på over ett år misset Suzann Pettersen cuten. Det betyr at «Tutta» må følge de to siste dagene av British open i Blackpool fra sidelinja.

I går måtte Oslo-jenta tåle to bogeys og en dobbelbogey - fire slag over banens par (72).

På de to første rundene hadde hun altså totalt seks slag over par, og det er ikke godt nok til å være med videre i turneringen.

Så snart hun var ferdig med gårsdagens runde, var hun på plass på treningsbanen for å øve på putter.

Manglet flyt

- Jeg følte jeg spilte så bra jeg kunne og derfor klarer jeg ikke å være ordentlig skuffet heller. Dessverre finner jeg ikke flyten på puttene. Hadde jeg hatt marginene på min side, kunne jeg nok klart fem birdier. Jeg må bare akseptere at det gikk som det gikk, sier Suzann Pettersen til Dagbladet.

Og bare så det er sagt: Verdensener Annika Sörenstam misset cuten under British Open i Blackpool i fjor.

Gitt opp

Gårsdagens nedtur betyr trolig ingen ting i forhold til deltakelse i prestisjefylte Solheim Cup, som arrangeres i svenske Barsebäck i midten av september. Suzann har nemlig gitt opp rankingen for lengst, men satser likevel på Solheim Cup-deltakelse gjennom et såkalt wild card. Kaptein Catrin Nilsmark skal dele ut fem wild cards til spillere hun mener vil styrke Europa-laget. Med en 11. plass fra årets første Major-turnering, 10. plass i US Open og 21. plass i Evian Masters er Suzann Pettersen uten tvil en av favorittene til å motta et slikt wild card.

- Jeg føler meg ikke sikker på noe som helst. Vi får se, sier Suzann.

Mandag drar hun til Barsebäck utenfor Malmö for å trene fram mot neste helgs HP Open.