- Jeg kløner det til og ødelegger

Målvakt Haugen knust etter avgjørende tabbe.

FRYKTELIG SKUFFET: - Nå har jeg det ikke bra, sa en meget skuffet Lars Haugen til MAX etter 2-5-tapet mot Russland i kvartfinalen. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
FRYKTELIG SKUFFET: - Nå har jeg det ikke bra, sa en meget skuffet Lars Haugen til MAX etter 2-5-tapet mot Russland i kvartfinalen. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRANDVis mer

Norge - Russland 2-5

(Dagbladet): Målvakt Lars Haugen har holdt god internasjonal klasse i VM.

I kvartfinalen mot Russland hadde han imidlertid en halvdårlig dag - og slapp inn målet som ga russerne 3-2 tidlig i andreperioden. Norge greide aldri å reise seg etter det, russerne økte til 2-5, og etter kampslutt var Haugen langt nede.

- Det var morsomt i to perioder. Så kløner jeg det til og ødelegger. Nå har jeg det ikke bra. Jeg er fryktelig skuffa, sier han til MAX.

Russland var smågrinete etter to perioder og kunne virkelig blitt stresset om Norge hadde fått det første målet i tredjeperioden.

- Jeg vet at de ville fått trøbbel og skikkelig med nerver om vi hadde scoret først, sa landslagssjef Roy Johansen.

Russlands tredje scoring kom ved Aleksej Jemelin allerede etter 55 sekunder inn i tredjeperiode.

Den svenske TV 4-eksperten Petter Rönnqvist mener Haugen må ta på seg all skyld for den.

- Det er en kjempetabbe. Et dragskudd han rett og slett ikke skal slippe inn. Han har fri sikt og skal bare ta den i snapphansken, sier han ifølge Aftonbladet.

Lars Haugen finner ikke mye trøst i at Norge tross alt har levert et strålende mesterskap og at de gikk ned med flagget til topps.

- Jeg tar med meg at vi spilte jevnt med Russland i en hel kamp og kunne spilt semifinale. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sier han til MAX.