- Jeg kom til hjembyen hans, og tok både tittelen og kjæresten

Boksernes felles link fikk mest oppmerksomhet før WBA-kampen.

 UBESEIRET:  Til tross for at han gikk opp to vektklasser, er fortsatt Adrien Broner (t.h) ubeseiret etter lørdagens kamp mot Paulie Malignaggi. Men det var Paulies eks-dame og Adriens nåværende kjæreste som stjal mest oppmerksomhet i forkant. Foto: Al Bello / Getty Images / NTb Scanpix
UBESEIRET: Til tross for at han gikk opp to vektklasser, er fortsatt Adrien Broner (t.h) ubeseiret etter lørdagens kamp mot Paulie Malignaggi. Men det var Paulies eks-dame og Adriens nåværende kjæreste som stjal mest oppmerksomhet i forkant. Foto: Al Bello / Getty Images / NTb ScanpixVis mer

(Dagbladet): Bokseren Adrien Broner har det med å både stjele oppmerksomhet og overskrifter.

Lørdag bokset han for å ta Paulie Malignaggis verdensmesterbelte. Broner lyktes med å vinne WBA-kampen i Brooklyn, og ta weltervekt-beltet, men brukte skitne triks i forkant av kampen.

For en tid tilbake ble 23-åringen sammen med Malignaggis eks-dame, Jessica Corazon. Forholdet gjorde den boksestjernen kjent ved å ringe henne på høytaler under en pressekonferanse.

Varmet opp på Twitter Men allerede i slutten av april la Broner ut bilde av sin nye flamme på Twitter, hvor han har hashtaget bildet med #paulielookslike the faggot who got crazy over her #emotionalASSboxer.

Også Jessica Corazon har brukt sosiale medier for hva det er verdt når det kommer til å gjøre det klart at hun har blitt kjæreste med 23-åringen.

Det er i første gang dette året at det stormer rundt bokseren. I mars ble kjent at det fantes vidoer av han på YouTube, hvor han skyller penger ned i do, og utfører orgasmesex på en stripper på scenen og hiver penger til publikum.

Og bare to dager før lørdagens kamp, tok han like godt med seg sin nye flamme på pressekonferansen.

- Jeg datet Paulie i seks, sju måneder, men så ble han litt for fysisk, og jeg slutta å snakke med han. Nå er han flau for at for at jeg heier frem en av hans motstandere. Jeg synes Paulie er gal, men jeg er her bare for å støtte Adrien, som er et fantastisk menneske, fortalte Jessica Corazon på pressekonferansen, ifølge Aftonbladet.

Ble en stalker Paulie Malignaggi på sin side hevder at han gjorde det slutt med Jessica fordi hun nærmest ble en stalker da hun innså at hun ikke var den eneste dama i livet hans.

- Grunnen til at jeg ble opprørt over Jessiva-situasjonen er fordi dette er en jente som ville komme nær meg. Hun var i min sirkel. Spiller du rollen din rett, så blir du tatt med ut, og du vil få gavene dine.

- Når jeg er i byen, så er alt greit. Jeg kan henge med deg en kveld, og jeg kan ringe en annen jente en annen kveld, sier  Malignagi til Thaiboxingvoice.com.

Fortsatt ubeseiret Broner gikk foran lørdagens kamp opp to vektklasser, vant på poeng, og er fortsatt ubeseiret så langt i karrieren. Han har nå 27 seire som proff, hvorav 22 har kommet på knockout.

- Han kunne ikke treffe meg, han skyggebokset, sa Broner til nyhetsbyrået AP etter at seieren var klar.

Og ikke minst greide Broner å lire av seg en siste frekkis:

- Jeg kom til hjembyen hans og tok både beltet og kjæresten hans.

 IRRITERE:  Adrien Broden har tydelig villet irritere sin motstander mest mulig, og har derfor postet bilder av eks-dama hans på sin egen Twitter-konto. Foto: Skjermdump Twitter
IRRITERE: Adrien Broden har tydelig villet irritere sin motstander mest mulig, og har derfor postet bilder av eks-dama hans på sin egen Twitter-konto. Foto: Skjermdump Twitter Vis mer