Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer aldri til å delta i OL igjen

Tårevåt svenske.

 SKUFFET: Jessica Lindell-Vikarby fikk en gylden mulighet på medalje i dag, men bommet. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB Scanpix
SKUFFET: Jessica Lindell-Vikarby fikk en gylden mulighet på medalje i dag, men bommet. Foto: Pontus Lundahl / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske alpinisten Jessica Lindell Vikarby (30) hadde en gyllen mulighet på medalje under kvinnenes storslalåm i dag.

Den svenske veteranen lå på andreplass etter den suverene lederen Tina Maze etter første omgang.

- Fryktelig surt Men Vikarby taklet ikke presset og gjorde mange feil i den andre omgangen. En medalje røk, og tårene triller da hun til slutt ble nummer sju.

- Det er jeg sjanse jeg aldri kommer til å få igjen, alt er over nå, jeg kommer aldri til å delta i et OL igjen, sier Lundell Vikarby til Expressen.

Lindell Vikarby visste det da hun sto på startstreken før den andre omgangen. Det var nå eller aldri.

- En sånn sjanse kommer aldri igjen. Det er så fryktelig surt. Jeg gjorde ingen kjempetabber. Jeg bare mistet momentet og kjørte dårlig. Det er kjedelig at jeg gjør årets dårligste løp under et OL, sier alpinisten mens tårene trillet.

Tina Maze (30) fra Slovenia kjørte inn til OL-gull i storslalåm og fulgte dermed opp utforgullet tidligere i lekene. Anna Fenninger tok sølv,  Victoria  Rebensburg fra Tyskland tok bronsen.

Norsk nedtur Lotte Smiseth Sejersted var på 30.-plass etter første omgang og startet dermed først i finaleomgangen. Hun kjørte seg opp til med en godt gjennomført nedfart til 10. beste omgangstid.

- Jeg prøvde å glemme første omgang. Det er jo min siste omgang i OL, så jeg ville bare ha det gøy. Det gikk jo bra, sa Sejersted til TV 2.

Ragnhild Mowinckel kjørte ut i finaleomgangen etter å ha vært på delt 23.-plass etter første omgang.

- Jeg sa vinn eller forsvinn. Det ble forsvinn, sa Mowinckel til TV 2.

Hele Norges coronakart