Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer for å ta gull

Tarik Elyounoussi er klar for Rosenborg.

RBK-KLAR: Tarik Elyounoussi er klar for Rosenborg, og har fått trøye nr. 17. Foto: Tore Pedersen / @eagletore
RBK-KLAR: Tarik Elyounoussi er klar for Rosenborg, og har fått trøye nr. 17. Foto: Tore Pedersen / @eagletore Vis mer

LERKENDAL / OSLO (Dagbladet): Tarik Elyounoussi er klar for Rosenborg. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Elyounoussi ble presentert på Lerkendal i pausen mellom Rosenborg og Servette i kveld. Det samme ble Mix Diskerud. Diskeruds kontrakt varer foreløpig bare ut året fordi han ønsker å se an hvordan han trives før han signerer en lengre avtale.

Gull Tarik Elyounoussi har derimot skrevet kontrakt som varer ut 2015.

- Jeg er kommet hit for å ta gull. Det er ikke mange poengene opp til Strømsgodset og jeg er her for å vinne gullet allerede i år, sier Tarik Elyounoussi.

- Jeg gleder meg til å spille for Rosenborg, sier Mix Diskerud og presenterer seg selv som en liten luring på banen.

Diskerud er midtbanespiller, mens Tarik Elyounoussi er hentet som spiss.

- Det er det å score mål jeg liker aller best og det håper jeg å gjøre her også. Samtidig skal jeg jobbe knallhardt for laget slik at vi kan vinne serien, sier den tidligere Fredrikstad-spilleren som har scoret syv ganger for Fredrikstad i årets eliteserie.
Klinisk fri for målsjanser I kampen mot Servette klarte Rosenborg seg med 0-0 etter 1-1 i bortekampen. Det bar kampen på Lerkendal så absolutt preg av.

RBK var meget forsiktige med å sende folk fremover og kampen var nærmest klinisk fri for målsjanser. 

Først etter 63 minutter kom den første store da Rade Prica headet utenfor fra god posisjon etter corner. Senere hadde både Jon Inge Høiland og ikke minst Markus Henriksen store sjanser til å sette inn 1-0. Sistnevnte var alene med keeper, men skjøt svakt rett på Servettes sisteskanse.

Det forsiktige spillet førte i hvert fall til nerve i kampen, men publikum på Lerkendal ga flere ganger uttrykk for at de ville ha laget sitt raskere i angrep.

Med seieren sammenlagt er uansett Rosenborg klar for play off til Europa League. Trekningen foregår fredag i Nyoun utenfor Geneve og Rosenborg er seedet når lappene trekkes opp av bollen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media