Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer til å havne i trøbbel. Men dette er sånn det er. Dette er livet!

Joey Barton fyrer løs mot behandlingen fra QPR.

SINT: Joey Barton gir Vincent Kompany et olmt blikk under siste serierunde i mai. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIX
SINT: Joey Barton gir Vincent Kompany et olmt blikk under siste serierunde i mai. Foto: PAUL ELLIS / AFP / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Joey Barton satte seg i kveld ned og skrev av seg en del av frustrasjonene sine mot QPR og manager Mark Hughes.

Han håper nå å fortsette karrieren i Marseille, men klubbene er ikke blitt enige ennå. I mellomtiden gjør han i alle fall sitt for å gjøre seg ytterligere uspiselig i Queens Park Rangers.

- Jeg håper ting ordner seg snart. Andre klubber er inne i bildet, men jeg vil spille i Marseille. Det er stedet for meg. Forhåpentligvis kan QPR og Marseille fullføre handelen i løpet av de nærmeste dagene. Hjertet mitt eller allerede på Stade de Vélodrome, skriver Barton på Twitter-siden sin i kveld.

For Mark Hughes anser han seg som ferdig med.

- Jeg kommer ikke til å gråte over dette. Kanskje det bare er på tide å gå videre. Jeg likte deler av sist sesong, og tror jeg er mer kapabel til å spille dette året.  Men manageren tror ikke det. Sånn er livet. Jeg har ingen problemer med dette, siden det er min egen feil at jeg er utestengt i 12 (10 nå) kamper. Når en person tar en avgjørelse, må han stå for den. Jeg respekterer Hughes for dette. Jeg er ikke enig, men godtar beslutningen hans, skriver Barton.

- Kunne anket Den kontroversielle 29-åringen avsluttet forrige sesong på skammelig vis. Han plantet albuen i ryggen på Carlos Tevez i siste seriekamp mot Manchester City.

På vei av banen etter det røde kortet sparket han også ned Sergio Agüero og forsøkte å skalle til Vincent Kompany. Etterpå forklarte han at han håpet å få en av City-spillerne til å bli utvist også.

- Jeg godtok straffen min fra fotballforbundet og klubben for oppførselen min mot Manchester City som en mann. Jeg kunne anket, siden det er min rett. Jeg valgte ikke å gjøre det av respekt, skriver Barton.

Han sier han kunne sittet på sidelinja og mottatt lønn i de tre resterende årene av kontrakten, men ønsker ikke å gjøre det. Han vil spille fotball.

Barton sier også at han tilbød seg å si opp kontrakten da han fikk 12 kampers karantene for oppførselen i siste seriekamp, og sier styreleder Tony Fernandes og nestleder Amit Bhatia kan bekrefte dette.

Fratatt draktnummeret I kveld raste Barton mot behandlingen han har fått i tiden etter at han kom tilbake til klubben etter sommeren.

- Jeg fikk ikke trene med førstelaget. Jeg ble fratatt kapteinsansvaret. Så måtte jeg trene klokka tre på ettermiddagen, så ble jeg forsøkt lånt ut. Jeg ble fratatt draktnummeret mitt uten forvarsel. Så leste jeg at jeg ikke ville blitt signert dersom det nåværende regimet hadde vært der på det tidspunktet. Jeg aksepterte alt dette. Jeg snakket aldri når det ikke passet seg, eller var sint mot noen, hevder han.

Men nå har han fått nok.

- Jeg er et menneske. Det er grenser for hvor mye jeg tåler. Jeg vil vekk. Jeg håper å fortsette karrieren min, livet mitt. Hvis det blir i Frankrike, så greit nok. Jeg vil ikke være respektløs mot QPR, men nok er nok.

Barton er forberedt på at han kan få mer kjeft etter å ha luftet følelsene på nettet i kveld. Slik avsluttet han tiraden med tweets:

- God kveld, folkens. Jeg har sagt nok for i dag. Jeg kommer til å havne i trøbbel, det er det ikke tvil om. Men dette er sånn det er. Dette er livet!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media