Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kommer til å stortrives i FCK

Grindheim klar for det danske mesterlaget.

Foto: Erlend Aas / Scanpix
Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Christian Grindheim har lenge vært trøtt på tilværelsen i Heerenveen.

Nå får han starte med blanke ark i en ny klubb, for i dag bekreftet FC København at de har hentet den norske landslagsmannen på en treårskontrakt.

- Vi har scoutet ham i lang tid. Det er fantastisk for oss, og vi ville ikke la muligheten gå fra oss til å signere en skandinavisk toppspiller, sier sportsdirektør Carsten V. Jensen på en pressekonferanse i ettermiddag, ifølge sporten.dk.

Grindheim har i første rekke ønsket seg til en av de større ligaene, og uttalt at han føler seg klar for Bundesliga. I stedet må han nøye seg med Superligaen, men spill for FCK gir i hvert fall gode sjanser for mesterligaspill.

Forrige sesong kom danskene til åttendedelsfinale, der de røk ut mot Chelsea.

- Jeg er glad for å komme hit og få denne muligheten. Jeg kommer til å stortrives her i FCK, og jeg håper på mye spilletid fra starten av, selv om det ikke finnes garantier, sier han.

Grindheim har relativt store sko å fylle: Han hentes inn som en erstatter for kaptein William Kvist, som trolig selges til Stuttgart for rundt 30 millioner danske kroner.