TRENER MOT OL I RIO: Christina Vukicevic må gi opp et comeback denne sesongen etter strekkskaden hun fikk under oppvarmingen før NM-comebacket i slutten av juli. Foto: LARS MYHREN HOLAND
TRENER MOT OL I RIO: Christina Vukicevic må gi opp et comeback denne sesongen etter strekkskaden hun fikk under oppvarmingen før NM-comebacket i slutten av juli. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

- Jeg kommer tilbake, men det blir ikke før neste år

Vukicevic ferdig for sesongen.

(Dagbladet): Christina Vukicevics etterlengtede comeback på friidrettsarenaen strakte seg til oppvarmingen før NM i Haugesund. Da hinket hun gråtkvalt ut fra stadion med en strekk i låret.

- Det er utrolig surt. Jeg har brukt veldig mye tid på dette, sa hun til TV 2 etterpå, og regnet med at det kunne gå et par uker før hun kunne trene igjen.

Nå viser det seg at strekkskaden var langt mer alvorlig enn det.

- Sesongen er over for min del, dessverre, sier hun til NRK i dag.

De knappe to ukene siden NM-exiten har hun brukt til å få kroppen i gang med alternativ trening. Når sesongen nå er over før den kom i gang er det naturlig at hun setter seg nye mål.

For motivasjonen er ikke borte, til tross for at det er mer enn tre år siden hun konkurrerte sist.

- Jeg kommer tilbake, men det blir ikke før neste år. Det som lokker aller mest er OL i Rio. Det har jeg sagt helt siden jeg ville komme tilbake til friidretten, sier hun til NRK.