GODT I GANG: Pål Anders Ullevålseter i Argentina.Foto: SCANPIX/EPA/CEZARO DE LUCA
GODT I GANG: Pål Anders Ullevålseter i Argentina.Foto: SCANPIX/EPA/CEZARO DE LUCAVis mer

- Jeg krasjet skikkelig i dag, men det hele var litt komisk

Ullevålseter kjørte inn til syvende på andre etappe.

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til en 7.-plass på annen etappe i Dakar-rallyet for motorsykler mandag.

Regjerende Dakar-mester Marc Coma fra Spania tok sin 17. etappeseier da han kom først i mål og tok over ledelsen sammenlagt. Spanjolens hovedrival, franske Cyril Despres, ble nummer to på den 295 kilometer lange spesialetappen.

Ullevålseter var i mål ni minutter og elleve sekunder etter Coma. Nordmannen er på 8.-plass sammenlagt, 10.38 bak toppen.

- Dette var en langt bedre start på løpet enn jeg hadde antatt på forhånd. Jeg var vel en halvtime lenger bak etter to etapper i fjor enn jeg er nå. Jeg er imidlertid litt bekymret i forhold til de neste to dagene, for de vet jeg er tøffe. I morgen skal vi blant annet opp i fjellene, sa Ullevålseter.

- Jeg krasjet skikkelig i dag, men det hele var litt komisk. Jeg kjørte ganske fort i dyp sand og plutselig gravde forhjulet seg nedi og jeg tok salto over styret. Problemet var at sykkelen fulgte etter i samme bevegelse og bakhjulet traff meg ganske hardt i bakhodet. Så satt jeg der og rista litt på hodet, men kom meg opp igjen og tapte omtrent 45 sekunder på det hele, fortalte han videre.

Dakar-rallyet fortsetter tirsdag med en 270 kilometer lang etappe.

(NTB)