- Jeg kunne ikke slå tilbake fordi det var ei jente

Svenske fotballstjerner banket opp av jentegjeng.

SLÅTT TIL BLODS: Mathias Ranégie (til venstre) fikk seg et knyttneveslag i fleisen etter en nattmatkrangel med sju jenter i 06-tida søndag. Foto: (AP Photo/Bassem Tellawi)
SLÅTT TIL BLODS: Mathias Ranégie (til venstre) fikk seg et knyttneveslag i fleisen etter en nattmatkrangel med sju jenter i 06-tida søndag. Foto: (AP Photo/Bassem Tellawi)Vis mer

(Dagbladet): Med politiet som vitner ble to svenske fotballprofiler angrepet av en jentegjeng på sju natt til søndag.

Bursaspors Gustav Svensson og Häckens Mathias Ranégie skulle kjøpe seg nattmat på Café Tintin i Göteborg da de havnet i krangel med jentene.

- De ville ta maten vår og begynte å bråke, skrike skjellsord og oppføre seg aggressivt, sier Ranégie til Expressen.

Krangelen var såpass heftig at politiet kom til stedet for å roe gemyttene. Det hjalp ikke så mye, for ute på gata tok jentene opp jakten på fotballspillerne. Plutselig fikk Ranégie et knyttneveslag i ansiktet.

- Politiet satt i en bil på motsatt side av gata. Da slo en av jentene meg i fjeset. Blodet sprutet ut ved øyenbrynet. Jeg fikk en ordenlig trøkk og har et stort arr i ansiktet nå. Men hva skulle jeg gjøre? Jeg kunne jo ikke slå tilbake når det var ei jente, sier han.

Sammen med Svensson har han anmeldt jentene for mishandling. De har svart med å anmelde dem for overfall.

Krangelen skal ha blitt utløst over noe så bagatellmessig som at fotballspillerne og jentene bestilte samme type mat, og at guttene fikk sin mat først.

Ranégie betegner hele episoden som «latterlig».

- OK, jeg fikk juling. Men det var så jævla latterlig. En krangel sporet av, og det endte med at jeg har et stort arr i ansiktet, sier han.

HAR ANMELDT JENTENE: Gustav Svensson, her i duell med Nani i en Champions League-kamp mot Manchester United i høst, har sammen med Mathias Ranégie anmeldt jentene for mishandling. Foto:  EPA/ROBIN PARKER
HAR ANMELDT JENTENE: Gustav Svensson, her i duell med Nani i en Champions League-kamp mot Manchester United i høst, har sammen med Mathias Ranégie anmeldt jentene for mishandling. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer