Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kunne ikke stoppet målet

Christoffer Andersson var alene mot to da FCK scoret.

KØBENHAVN (Dagbladet.no): FC København-Lillestrøm 1-0. LSKs høyreback Christoffer Andersson var nærmeste utespiller da Razak Pimpong vippet inn vinnermålet for FCK i Royal League-finalen.

Han føler ikke han kunne gjort noe annerledes for å hindre scoringen.

- Det var en bra ball inn i feltet. Jeg falt av på Hutchinson, det var ingen andre som fulgte ham inn i feltet, sier Andersson.

Les også:

• Andresen ut med kjempekul

• Gullet glapp for LSK - ett minutt før slutt

Alene mot to mann

Men da Atiba Hutchison mistet ballen, kom Pimpong etter og snappet ballen.

AVGJORDE: Razak Pimpong sørget for FCK-seier rett før slutt. Foto: SCANPIX
AVGJORDE: Razak Pimpong sørget for FCK-seier rett før slutt. Foto: SCANPIX Vis mer

- Da var jeg alene mot to mann. Jeg vet egentlig ikke helt hva som skjedde. Noe skjedde bak ryggen min, men jeg har ikke sett situasjonen etterpå, sier Andersson.

Kampen var i ferd med å gå til straffer da avgjørelsen kom i nest siste ordinære minutt - det spilles ikke ekstraomganger i Royal League. Uwe Rösler hadde bedt gutta tette igjen for å få muligheten på straffer.

- Det var nære, men om vi først skulle tape var det kanskje bedre å tape på full tid enn på straffer, synes Andersson.

- De skapte mer

Svensken som forlater Lillestrøm til sommeren, sier Lillestrøm møtte et lag med høyere tempo enn de har møtt tidligere denne vinteren.

- De hadde litt favør av hjemmebane og de skapte nok flere farlige situasjoner enn oss, så da var det vel fortjent at de vant.

Nå venter Rosenborg på søndag. Selv om det ble en vekker for Lillestrøm i kveld, tror ikke Andersson det hjelper dem i serieåpningen på Åråsen.

- Det er aldri noen fordel å spille en fotballkamp tre dager før en viktig kamp. Men det er alltid bra å spille mot en god motstander, trøster han seg selv.

Debatt

Hvordan går det med Lillestrøm i serieåpningen mot Rosenborg?

INGEN SJANSE: Christoffer Andersson sier han ikke hadde noen sjanse til å forhindre målet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling