- Jeg kunne ikke tro at Rio ikke har vunnet FA-cupen

Var dopingutestengt sist United vant.

- JEG HAR NOE IKKE DU HAR: Alex Ferguson har vunnet FA-cupen. Det har ikke United-stopper Rio Ferdinand. Det er neppe det Ferguson ler av på dette bildet fra 2008, men hvem vet? Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
- JEG HAR NOE IKKE DU HAR: Alex Ferguson har vunnet FA-cupen. Det har ikke United-stopper Rio Ferdinand. Det er neppe det Ferguson ler av på dette bildet fra 2008, men hvem vet? Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alex Ferguson har bidratt solid til å fylle premieskapene på Old Trafford, men det begynner å bli noen år siden sist han vant FA-cupen.

Det ble han minnet på da han tok en prat med stopperen sin nylig.

- Jeg snakket med Rio Ferdinand her om dagen, og han sa han ikke har vunnet FA-cupen. Jeg kunne ikke tro det. Så vi skal gjøre et forsøk, sa skotten på dagens pressekonferanse ifølge klubbens hjemmeside.

Rio Ferdinand har spilt i United fra 2002. Men sist klubben vant den gjeveste cupen i England i 2004, var Ferdinand utestengt. Han fikk åtte måneders karantene fra januar etter at han ikke møtte på en dopingprøve året før.

Ferdinand forklarte at han hadde glemt den fordi han var på flyttefot og hadde dratt ut for å handle i stedet. Den unnskyldningen holdt ikke overfor disiplinærkommiteen i Det engelske fotballforbundet.

- Valgte feil I fjor røk United ut mot Leeds allerede i tredje runde. Tidligere denne uka har Alex Ferguson innrømmet at han stilte med for svakt mannskap mot de helhvite. Det gjentok han i dag.

- Jeg valgte feil lag sist sesong mot Leeds. Jeg håper jeg ikke velger feil lag denne gangen, sier han. Valgmulighetene er brukbare, selv om Ferguson er spent på om to av nøkkelspillerne hans er tilgjengelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer