- Jeg kunne jo ikke spilt kampen selv

- Det hadde ikke blitt så mye verre, Kåfjord.

UNDER PRESS: Fotballpresident Sondre Kåfjord måtte svare for de svake landslags- og klubbresutatene i Europa før avreise fra Reykjavik i ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
UNDER PRESS: Fotballpresident Sondre Kåfjord måtte svare for de svake landslags- og klubbresutatene i Europa før avreise fra Reykjavik i ettermiddag. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Det har vært en tung sommer og høst for mannen med det øverste ansvaret for norsk fotball, NFF-president Sondre Kåfjord.

Internt bråk i forbundet, alle norske lag slått ut av europacupene før moroa er i gang og et landslag som nok en gang gikk på trynet i kvalifiseringen.

- Hele folket er skuffet, det er jeg også. Norsk fotball består, men vi har som mål å være med i alle sluttspill. Det går ei grense for hvor lenge vi ikke kan være med i EM og VM, sier Kåfjord til Dagbladet.

- Hvor går den grensa?

- Den grensa har vi passert. Vi burde vært der nå, men kan ikke gjøre annet enn å gå løs på neste kvalifisering.

Fornøyd med DrilloFotballforbundet har ennå ikke klart å få noen inn i stillingen som toppfotballsjef og i desember går kontrakten til Egil Drillo Olsen ut. Kåfjord har med andre ord litt å styre med for tida.

- Det er altfor seint, vi skulle hatt på plass toppfotballsjefen nå. Men det er ikke sånn at vi ikke jobber med trener også, vi vil bare ha på plass fagsjefen først, sier han.

- Nils Johan Semb har sagt han har vært i samtaler med NFF om den jobben?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer