«Jeg kunne løyet, og sagt Start var viktigst»

Henning Berg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Henning Berg vakte oppsikt med gårsdagens utspill i Aftenposten om at annetlagets opprykkskamp mot Frigg er langt viktigere for Lyn enn lørdagens A-kamp mot Start.

Odd Grenland er nemlig avhengig av at Henning Bergs gutter slår nedrykksrival Start.

Morten Fevang har bedt Lyn respektere alvoret i situasjonen, mens NFFs informasjonssjef Roger Solheim og president Sondre Kåfjord har minnet om at alle klubber må stille med sitt beste lag.

Etter at Lyns andrelag i går kveld slo Frigg 4-2 på bortebane, har Lyn 2 minst én fot i 2. divisjon. Dermed kan man puste litt lettere i Skien, selv om Henning Berg mener resultatet knapt forandrer noen ting.

Fordi det aldri har vært aktuelt for ham å stille med et B-lag mot Start på Ullevaal.

- Jeg sa før kampen at jeg regnet med vi ville stille med det samme laget i begge kampene mot Frigg. Førstelaget vårt spiller mot Start uansett. Det jeg ikke kunne være 100 prosent sikker på var skadesituasjonen og hvilke spillere som ville være tilgjengelig, sier Berg til Dagbladet.no.

Bruker de samme spillerne

Lyn-treneren sier det aldri har vært aktuelt at spillere som ikke har vært benyttet på 2. laget tidligere i år, skal spille returkampen mot Frigg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer