-Jeg kysset en jente fire ganger

Her er de beste Norway Cup-minnene.

Elen Triumf (16), Katokeino IL-Jeg har badet på Hovedøya, shoppet klær og vært på disko. Ingen ting er bedre enn å danse litt.
Torstein Selereite (19), Tomrefjord-Samholdet og stemninga på sletta har vært helt fantastisk. Det er så mange hyggelig folk her.
Magnus Heiervang Tennøe (11), Vestre Aker-Jeg var med på noe som heter Funballs. Jeg var inni en sånn stor ball, der det er om å gjøre å dytte hverandre. -Fotballkamper var også veldig gøy. Jeg har scoret noen mål, men står for det meste i mål.
Aleksander Haugeremmet (15), Fana-Jeg har kost meg skikkelig og hovedfokuset har vært på fotballen, selvfølgelig. Jenter, det har jeg ikke hatt tid til.
Maren Angermo (12), Bærum-Minnekonserten på åpningsdagen. Det var veldig rørende. Å vinne en fotballkampen var veldig gøy. Vi spiller mot jenter som er et år eldre enn oss, så vi blir som små maur i duellene.
Rebecka Hagen (10),Strømmen-Jeg har scoret to mål. Så har jeg vært i aktivitetsteltene og prøvd mange spennende konkurranser.
Rebecca Holm (13), Klæbu-Madcon-konserten var drit kult. I tilegg har jeg fått mange nye venner og vært på tivoli. Der tok jeg ?Te-koppen? og jeg spydde ikke!
Petter Gundersen (13), Grüner -Jeg ble matchvinner mot Kollerud i golden goal og løp fra alle under feiringa. Det var utrolig morsomt.
Eirin Ulstad (13), Klæbu-Jeg har fått mange gode venner og har hatt en fantastisk uke på Ekeberg.
Marcus Bjørseth (11),Elnesvågen-Jeg traff en jente på fjorten år som bodde på naborommet vårt på skolen. Jeg kysset henne fire ganger.
Mathilde Kvarven (14),Rubbestad-Neset-Mitt beste minne må være da jeg scoret på corner mot Molde. Det var mitt eneste mål og det kommer jeg aldri til å glemme. -Jeg har også blitt kjent med mange nye mennesker og vært på Tusenfryd.
Ivar Kristiansen (17),Lørenskog -Mitt beste minne har ikke kommet ennå. Jeg satser på at laget mitt kommer til finalen og at det blir høydepunktet i årets turnering.
Kjetil Sæverud (15), Bremnes-Det beste er rett og slett at jeg får muligheten til å være med på Norway Cup.-I tillegg har det vært spennende å være nede i sentrum, vi har spist god mat og lagt ned blomster utafor Domkirken

EKEBERG (Dagbladet): For svært mange unge er Norway Cup selve drømmen. Og opplevelsen uforglemmelig. Dagbladet spurte 14 fotballspirer på Ekebergsletta:

Hva er ditt beste Norway Cup-minne?

I bildeserien får du svarene