Jørgen Strand Larsen

- Jeg lå søvnløs

Sommeren 2022 ble en prøvelse for Jørgen Strand Larsen (22). Den norske landslagsspissen gikk fra å oppleve at «30 drømmer ble knust» til å signere for en av spansk fotballs mest beryktede klubber.

HEKTISK SOMMER: Jørgen Strand Larsen endte til slutt opp i Celta Vigo etter en lang og hektisk sommer. Foto: Mutsu Kawamori/AFLO/Shutterstock
HEKTISK SOMMER: Jørgen Strand Larsen endte til slutt opp i Celta Vigo etter en lang og hektisk sommer. Foto: Mutsu Kawamori/AFLO/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jørgen Strand Larsen har fått en fin start i den spanske LaLiga-klubben Celta Vigo. Selv om målene har uteblitt har nordmannen startet åtte av ni kamper denne sesongen i spansk toppfotball.

Det har resultert i to målgivende, og ved flere anledninger er han blitt kåret til kampens beste spiller av Celtas egen hjemmeside.

Likevel var det tilfeldighetenes spill som førte til at det i det hele tatt ble en overgang for haldenseren i sommer.

«30 drømmer som kan knuses»

Selv har han ett ord han mener oppsummerer hvordan sommeren ble, da Groningen nektet å gi slipp på ham.

- «Kaotisk» er hovedordet, sier Strand Larsen til Dagbladet.

- Jeg følte at det hadde kommet interesse, og at det var tidspunktet å gå. Jeg hadde kontrakt, og den respekterte jeg. Groningen skal ha honnør som trodde på meg, men det kom bud på over 100 millioner kroner, forteller Strand Larsen.

En etter en ble budene blankt avvist av sportssjefen Mark-Jan Fledderus. Og det var ikke bare at budene ble avvist, men det var tonen de ble avvist med, forklarer den norske landslagsspissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.