- Jeg låner Rooneys hodebandasje neste kamp

Tar sparket fra Townsend med et smil.

IVRIG: Andros Townsend siganliserer at han vil komme inn igjen etter å ha gitt fotograf Graham Chadwick et ublidt møte med knottene sine. Foto: Carl Court / AFP Photo / NTB Scanpix
IVRIG: Andros Townsend siganliserer at han vil komme inn igjen etter å ha gitt fotograf Graham Chadwick et ublidt møte med knottene sine. Foto: Carl Court / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Mot slutten av Tottenhams seier mot Hull søndag ettermiddag oppsto det en bisarr skadesituasjon.

Tottenhams stjerneskudd Andros Townsend kom stormende ned mot dødlinja i duell med Hulls David Meyler. Towsend klarte ikke å stoppe i tide, traff reklameskiltet og deiset ned i pressegropa.

På veien ned traff han den ulykksalige fotografen Graham Chadwick i hodet med knottene. 

- Blodet er sikkert mitt Chadwick begynte å silblø fra kuttet i panna, og Tottenhams helsepersonell behandlet både han og Townsend nede i pressegropa.

Fotografen skrev senere til Townsend på Twitter.

- Håper du er ok etter vårt korte møte på White Hart Lane. Blodet er sikkert mitt, skrev Chadwick og la ved et bilde av et blodig pressepass.

Chadwick beholdt åpenbart humøret etter hendelsen, og har planene klare for neste kamp.

- Det er ok, jeg låner Rooneys hodebandasje neste kamp, skrev han på Twitter etter å ha fått et forslag om å bruke sykkelhjem.

Aldri skjedd meg før Chadwick jobber for Daily Mail, og skrev i avisa om hendelsen.

- Jeg så Townsend komme stormende mot meg i en rasende fart i duell med David Meyler. Jeg tok et bilde, som var det siste jeg så, så prøvde jeg å gå i dekning. Men innen da lå han allerede på bakken, skriver Chadwick.

- Jeg har vært fotballfotograf i 25 år, og det har aldri hendt meg før! Jeg hadde blod rennende nedover ansiktet etter støvelen til Andros Townsend, og da jeg åpnet øynene, lå han under meg på betonggulvet. Jeg spurte om han var ok, men så kom helsepersonellet til Tottenham og spurte om jeg var ok.

Chadwick ble bandasjert i pressegropa, og deretter fulgt ut av stadion til en ambulanse for å få såret renset og nærmere sett på.

Ble slått bevisttløs Townsend kom ikke uskadet fra uhellet, han heller. Stortalentet ble liggende i fem minutter bak reklameskiltet, og trengte oksygenmaske før han kom seg på bena igjen.

- Det er en kjempediger grop bak reklameskiltene. Andros falt ned dit og forstuet håndleddet. Helsepersonellet forsikret meg om at han er ok, men at han var bevisstløs da de kom bort til han, sa Tottenham-manager André Villas-Boas, ifølge The Mirror.

Townsend kom seg til slutt på beina igjen, og mottok stående applaus fra White Hart Lane da han fullførte kampen med bandasjert høyrearm.