NERVØS:  Klubbdirektør Hans-Joachim Watzke måtte i går låse seg inn på toalettet under de siste minuttene av kampen mto Real Madrid. - Jeg var redd for at hjertet ikke skulle klare mer, forteller han til UEFA. Foto: EPA / FEDERICO GAMBARINI / NTB Scanpix
NERVØS: Klubbdirektør Hans-Joachim Watzke måtte i går låse seg inn på toalettet under de siste minuttene av kampen mto Real Madrid. - Jeg var redd for at hjertet ikke skulle klare mer, forteller han til UEFA. Foto: EPA / FEDERICO GAMBARINI / NTB ScanpixVis mer

- Jeg låste meg inn på toalettet og holdt meg for ørene

De siste minuttene på Santiago Bernabeu ble tøffe for Dortmund-direktøren.

(Dagbladet): De siste minuttene av returoppgjøret i Champions League-semifinalen mellom Real Madrid og Borussia Dortmund ble litt for mye for den tyske klubbdirektøren, Hans-Joachim Watzke.

Selv om Dortmund hadde en behagelig 4-1-ledelse etter Lewandowski-showet på Westfalen stadion, ble det svært spennende på tampen av gårsdagens kamp, da spanjolene scoret to mål de siste ti minuttene.

Og mens Real Madrid jaktet den viktige 3-0-scoringen greide ikke Dortmunds klubbdirektør å se mer.

- Var redd hjertet skulle stoppe Gårsdagens redning for en nervøs Watzke ble toalettet under tribunen.

- Jeg låste meg inn på toalettet og holdt meg for ørene. Da jeg ikke hørte stadion eksplodere i enda et jubelbrøl, vendte jeg tilbake med et minutt igjen. Vi har bare tradisjon for dramatiske avslutninger, forteller Hans-Joachim Watzke til UEFA.com.

Klubbdirektøren sier at han aldri før har forlatt en kamp før tiden er ute. 

- Det var første gang i mitt liv at jeg måtte gi opp en kamp. Jeg var redd for at hjertet  mitt ikke skulle klare mer. Jeg fryktet at jeg kunne få hjertestopp, sier 53-åringen.

Første på 16 år Da han returnerte fra toalettet kunne Hans-Joachim Watzke og resten av Santiago Bernabeu konstatere at sluttspurten ikke holdt for Real Madrid. Kampen endte 3-4 sammenlagt.

De svart/gule kunne dermed juble for sin første Champions League-finale på 16 år. Sist gang møtte de italienske Juventus, og det endte med 3-1 seier til tyskerne.

I kveld blir det avgjort hvem som blir motstander for Dortmund i finalen på Wembley, når Barcelona tar i mot Bayern München. Første kamp endte 4-0 til de rødkledde.

 WEMBLEY: Dortmund-spillerne Felipe Santana (f.v)  og Mats Hummels feirer at laget skal til finale på Wembley. Foto:AP Photo / Andres Kudacki / NTB Scanpix
WEMBLEY: Dortmund-spillerne Felipe Santana (f.v) og Mats Hummels feirer at laget skal til finale på Wembley. Foto:AP Photo / Andres Kudacki / NTB Scanpix Vis mer