Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Jeg legger heller opp enn å forlate United.»

Barcelona eller Real Madrid? Beckham selv nekter å forlate Manchester United.

Spillet om Englands kaptein og en av verdens mest populære spillere bare fortsetter. I går fortalte den engelske storavisa News of the World at David Beckham ikke på noen måte har tenkt å forlate Manchester-klubben frivillig. Stjernen siteres på det samme på Manchester Uniteds offisielle hjemmeside.

- Jeg legger heller opp enn å forlate United, sier Beckham ifølge News of the World. Avisa skal ha snakket med nære venner av David og kona Victoria Adams.

Hjem fra ferie

Lørdag kom pappa David og mamma Victoria sammen med barna Brooklyn og Romeo hjem etter ferie i Los Angeles. På Heathrow utenfor London ble de av sikkerhetsgrunner smuglet ut en annen vei.

David Beckham skal være svært oppgitt etter at Manchester United bekreftet avtalen med Barcelona på klubbens hjemmesider. Denne avtalen ble enda mer aktuell etter at Joan Laporta ble valgt til ny Barcelona-president i går kveld. Han har lenge vært en iherdig forkjemper for å få Becks til klubben.

Selv sier United-profilen:

- Jeg vil bevise for sir Alex Ferguson min lojaliet overfor klubben ved om nødvendig å spille gratis. United er det eneste laget jeg har ønsket å spille for. Jeg ønsker ikke å gå noen andre steder, men Uniteds bekreftende samtaler med Barcelona har gjort meg helt stum.

Misliker populariteten

Flere sentrale personer som står Manchester United og sir Alex nær, mener å vite at United-manageren sterkt misliker Beckhams enorme popularitet. I tillegg kommer selvsagt garderobeepisoden etter FA-cuptapet hjemme mot Arsenal i vinter. Da var sir Alex så rasende etter kampen at han sparket en fotballstøvel rett i Beckhams panne. Siden har forholdet mellom de to vært kjølig.

- Hvis ikke United ønsker meg, er situasjonen utenfor min kontroll, sier Beckham.

Tidligere Manchester United-stopper Jaap Stam har fått merke sir Alex Fergusons vrede, etter at han kritiserte United-sjefen i sin bok. Han måtte forlate klubben, og nå mener han at Beckham bør gjøre det samme.

- Når Alex Ferguson av en eller annen grunn bestemmer seg for at du ikke inngår i hans planer, er det ingen vei tilbake, sier Stam til Sunday Mirror.

Søker trøst

Mens hele fotballverden venter på om Beckham forsvinner til Barcelona, Real Madrid eller kanskje AC Milan, søker hovedpersonen trøst hos sin Victoria og sine to barn hjemme på godset sitt.

- Jeg kan nesten ikke tro hvordan tingene har utviklet seg mens jeg har vært på ferie, sier David Beckham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media