Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Jeg liker å få mye juling

Isabel Blanco (25) elsker å få juling på linja. I går ble hun rød og blå på nesa, og hadde jubelrus i hele kroppen da Norge tok en herlig revansje mot Ukraina.

DEBRECEN (Dagbladet): Hun ble meid ned av ukrainske spillerne på streken. Hun ble dyttet på og regelrett behandlet som et strikk. Hissige Ukraina-spillere gjorde alt i forsøket på å knekke Norge og linjespiller Isabel Blanco i Norges åpningskamp i går. Det passet hardhausen fra Bergen utmerket.

-  Jeg liker å få mye juling. Det er sånn det skal være, jeg er en fighter, sier Isabel til Dagbladet.

Full tenning

Blanco ble ekstra tent da hun deiset i bakken, og fikk en trøkk i ansiktet i sammenstøtet med en ukrainsk forsvarsspiller.

-  Det var en god takling. Det var min egen skyld, sier Blanco, som ikke ga seg av den grunn.

-  Dette har jeg ventet lenge på. Det var hardt, og jeg gir alt jeg har. Jeg er sterk, sier Blanco, så det lyser i øynene.

Strekkoden løst

Med Elisabeth Hilmo og Randi Gustad på benken, føler Marit Breivik at hun har klart å knekke strekkoden. Dette er i følge landslagssjefen spillere som blir viktige i kampen mot Spania i morgen.

Når Norges linjetrio går ut i den krigen, er kravene som følger:

-  De skal være et forsvarsanker, dynamiske og dirigenter, sier landslagssjef Marit Brei-vik til Dagbladet.

Dommerklager

Så mye juling delte Ukraina-spillerne ut til Hilmo og Blanco, at Marit Breivik reagerte på dommerne til Dagbladet etter kampen. Hun mener pipeblåserne ikke hadde øynene med seg.

-  Isabel og Elisabeth fikk ikke betalt for all den dyttinga og julinga de fikk. De ble tatt stygt flere ganger, sier Breivik, som synes revansjen mot Ukraina smakte søtt:

-  Deilig. Nå kan vi få ro, og slipper å sitte å tenke på hva som gikk galt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media