- Jeg liker å shoppe nye klær, gode parfymer og hårprodukter, og jeg barberer leggene

Men Neymar avviser at han er metroseksuell.

BRYR SEG OM UTSEENDET: Neymar avviser at han er metroseksuell selv om han er opptatt av hvordan han ser ut. Foto:  AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB Scanpix
BRYR SEG OM UTSEENDET: Neymar avviser at han er metroseksuell selv om han er opptatt av hvordan han ser ut. Foto: AFP PHOTO / VANDERLEI ALMEIDA / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Neymar meldte i sommer overgang fra brasilianske Santos til storklubben Barcelona. Overgangssummen lå på rundt 450 millioner kroner.

Den brasilianske spilleren har fått mye oppmerksomhet for sine mange hårsveiser, og legenden Pelé har kritisert den unge spilleren for å være mer opptatt av utseendet sitt enn det han gjør på fotballbanen.

- Vi som Santos-tilhengere sier han er verdens beste, men han er allerede mer opptatt av medieoppmerksomheten enn av å prestere på banen. Han tenker mest på å endre stil og hårsveis, sa Pelé.

I et intervju med det franske magasinet Surface bekrefter Neymar at han er opptatt av utseendet.

- Ja, det stemmer at jeg liker å shoppe klær, gode parfymer og hårprodukter. Jeg barberer også beina mine for eksempel. Men jeg ser ikke på meg selv som metroseksuell. Det er sånn Beckham driver med, han har mer den stilen, sier Neymar til magasinet, ifølge Aftonbladet.

- Jeg kan være ganske pretensiøs, men det ser jeg ikke på som et stort problem.

Barcelona kommer til Oslo på torsdag, for å spille kamp mot Vålerenga på lørdag.
Neymar blir ikke med klubben til Norge, men debuterer mest sannsynlig for Barcelona når de møter Santos 2. august.