Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg liker Abramovitsj

Sjevtsjenko ville egentlig møte Chelsea i finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I morgen klokka 20.45 spiller AC Milan mot Liverpool i finalen i Champions League. Ingen drømmefinalen, skal vi tro Europas beste fotballspiller i fjor.

- Chelsea og Milan er lagene som alle har pratet om i hele år. Og det med rette. Det ville vært fantastisk å møte Chelsea i finalen, sier Milans spissess Andrij Sjevtsjenko ifølge the Sun.

Liverpool slo ut Chelsea i semifinalen etter et omdiskutert mål, og Milan-spissen har ikke latt seg begeistre av hva Liverpool har levert - selv om de nå spiller i finalen.

- Liverpool vinner definitivt ikke. Jeg sa i starten av sesongen at Liverpool ikke kunne vinne, og det mener jeg fortsatt. De har kommet så langt, men nå er det også slutt, sier ukraineren.

Sjevtsjenko har vært linket til Chelsea og Stamford Bridge en rekke ganger etter at russiske Roman Abramovitsj tok over klubben for to år siden. Ukrainske Sjevtsjenko innrømmer at han har vært i kontakt med Chelsea-eieren, men benekter at han skal være på vei til engelsk fotball.

- Jeg liker Roman Abramovitsj. Vi snakker sammen på telefon, men jeg har ikke noen hast med å dra til Chelsea, sier Sjevtsjenko.

Liverpool spiller sin første finale i det gjeveste selskapet siden 1985. Da tapte de mot Juventus. Milan vant Champions League seinest i 2003 på straffer mot nettopp Juventus.

TIL FINALEN: Andrij Sjevtsjenko ser at danske Jon Dahl Tomasson fører Milan opp i ledelsen mot PSV i semifinalen. Milan gikk videre på bortemålsregelen etter 3-3 sammenlagt over to kamper, mens Liverpool slo Chelsea 1-0 over to kamper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!