Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg liker ikke å bruke sprøyter og piller

Men det kan bli løsningen for Zlatan før Moldova-kampen.

USIKKER FOR SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic sliter med en vond fot før Sveriges viktige kamp mot Moldova på fredag. Foto: AP Photo / Anders Wiklund / SCANPIX
USIKKER FOR SVERIGE: Zlatan Ibrahimovic sliter med en vond fot før Sveriges viktige kamp mot Moldova på fredag. Foto: AP Photo / Anders Wiklund / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (29) har ikke spilt en fotballkamp siden 7. mai, og nå er det usikkert om landslagskapteinen er klar til Sveriges viktige bortekamp mot Moldova på fredag og neste ukes kamp mot Finland.

Skaden i foten ødela sesonginnspurten med Milan, og han håpet å være klar til de viktige EM-kvalifiseringskampene.

- Skaden har ikke leget sånn jeg hadde trodd. Men det er vel sånn det er når man blir eldre. Det tar lengre tid, sa Zlatan på pressekonferanse i dag.

- Unngår smertestillende Sverige ligger på andreplass i gruppe E med ni poeng på fire kamper. Suverene Nederland har seks seiere på seks spilte kamper.

Milan-spissen er utvilsomt en viktig brikke i Erik Hamréns mannskap, og nå kan det vise seg at Zlatan må ta smertestillende midler før kampen mot Moldova.

- Jeg har tatt sprøyter og piller før kamp tidligere. Men jeg vil helst ikke gjøre det, sier Zlatan, ifølge svenske Expressen.

VIKTIG SPILLER: Zlatan Ibrahimovic med ballen under EM-kvalmatch mellom Sverige og Moldova på Råsunda i Stockholm tidligere i år. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
VIKTIG SPILLER: Zlatan Ibrahimovic med ballen under EM-kvalmatch mellom Sverige og Moldova på Råsunda i Stockholm tidligere i år. Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX Vis mer

- Likevel er jeg innstilt på å spille på fredag. Erik (Hamrén) vil at jeg skal spille og jeg har selv et sterkt ønske om det. Vi må likevel være smarte. Hvis ikke jeg er hundre prosent klar, er det bedre at en annen som er hundre prosent klar stepper inn, sier svensken.

God sesong Milan feiret sitt første seriegull siden 2004 i starten av mai. Zlatan scoret sju mål på 12 kamper for Milano-klubben.

Uten den vonde foten kunne han virkelig fått en god sesongavslutning hos seriemesterne.

- Foten er ikke bra. Jeg blir redd hver gang jeg skal gjøre vendinger og brå bevegelser, men det er fortsatt to-tre dager igjen å bli bedre på, sier Zlatan.
 
 

FEIRET: Gennaro Gattuso (venstre) og Zlatan Ibrahimovic feiret seriegull med Milan i starten av mai. Foto:  EPA/MATTEO BAZZI
FEIRET: Gennaro Gattuso (venstre) og Zlatan Ibrahimovic feiret seriegull med Milan i starten av mai. Foto: EPA/MATTEO BAZZI Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media