SYMPATI:  David Moyes (t.h) er under kraftig press etter en elendig sesong så langt. Míchel, som leder onsdagens motstander Olympiakos, sier han har sympati med skotten. Foto: NTB Scanpix
SYMPATI: David Moyes (t.h) er under kraftig press etter en elendig sesong så langt. Míchel, som leder onsdagens motstander Olympiakos, sier han har sympati med skotten. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg liker ikke å se David Moyes lide

United-sjefen får sympati fra kveldens motstander.

David Moyes er under kraftig press etter en elendig sesong så langt. Míchel, som leder onsdagens motstander Olympiakos, sier han har sympati med skotten.

Olympiakos sjokkerte den engelske klubben ved å slå dem 2-0 på hjemmebane for tre uker.

Kampen var blant de svakeste kampene under Moyes' ledelse, og fikk mange supportere til å vende seg mot Alex Fergusons erstatter.

Real Madrid-legenden Míchel leder den greske klubben, og han synes synd på Moyes.

- Vi har hvert vårt mål onsdag, men jeg liker ikke å se en manager lide. David Moyes lider som United-manager, men United er en stor klubb, og jeg vet at resultatene vil komme. Jeg har sympati med alle managere, for jeg er én av dem. Arbeidet vi legger ned, vises ikke alltid, sier han.

United har bare klart å snu 0-2 til seier ved to anledninger i europeisk sammenheng, og med mesterliga-exit onsdag vil presset på Moyes øke enda mer.

0-3-tapet for Liverpool sist helg har ført til spekulasjoner i britisk presse om Moyes sitter trygt som United-manager.

- Jeg har ikke noe personlig mot Moyes. Vi har en stor mulighet til å slå ut United, men Moyes er ikke min fiende, sier Míchel.

Spanjolen sier han ikke tror Olympiakos kan legge seg bakpå for å forsvare ledelsen, men at de nok må score for å kunne gå videre.

- Vi vil gjerne ha en reprise av den første kampen, men vi vet at vi kommer til å møte et annet Manchester United.

Mesterligaen er Uniteds siste sjanse til å vinne et trofé denne sesongen, mens Olympiakos leder den greske serien i suveren stil.

(NTB)