Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg liker ikke å spille sånn, men gjør som treneren sier

Men Ronaldo støtter Mourinhos dommersutring.

- JEG VIL OGSÅ SPILLE FIN FOTBALL! Cristiano Ronaldo sier han ikke liker å spille defensivt, men at han må tilpasse seg trenerens ordre. Lionel Messi har noe friere tøyler. Foto: Andres Kudacki, AP/Scanpix
- JEG VIL OGSÅ SPILLE FIN FOTBALL! Cristiano Ronaldo sier han ikke liker å spille defensivt, men at han må tilpasse seg trenerens ordre. Lionel Messi har noe friere tøyler. Foto: Andres Kudacki, AP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Verdens dyreste foballspiller Cristiano Ronaldo ble etter gårsdagens 2-0-tap mot Barcelona spurt hvordan han likte spillestilen.

- Om jeg liker å spille for et defensivt lag som Madrid? Nei, men jeg må tilpasse meg til hva treneren ønsker, svarte Ronaldo ifølge ESPN Soccernet.

Allerede tidlig i første omgang viste angriperen frustrasjon over at han ikke fikk med seg lagkameratene fram på banen for å presse Barcelona

Jose Mourinho har lykkes med en defensiv, aggresiv og fysisk spillestil i de to foregående møtene med Barcelona. Og når det gir resultater kan til nød kravstore supportere og spillere svelge en defensiv stil.

- Alltid det samme Det er vanskeligere å få aksept for når det som i går blir tap med to mål for erkerivalen.

Men på ett punkt var Cristiano Ronaldo hjertens enig med landsmannen og sjefen sin. Mourinho brukte mye energi på å lansere konspirasjonsteorier om hvorfor Barcelona alltid får dommerhjelp. Og Ronaldo mener treneren har rett:

- Det er alltid det samme med Barcelona. Dette er den fjerde sesongen på rad. Mourinho har rett, bare se på Arsenal, Chelsea og Inter. De er et fantastisk lag, men de har også stor innflytelse både på og utenfor banen.

- Hvorfor, Øvrebø? Mourinho er fortsatt ikke ferdig med å klage på Tom Henning Øvrebøs ledelse av semifinalen mellom Chelsea og Barcelona på Stamford Bridge i 2007.

- Jeg har bare ett spørsmål: Hvorfor? Hvorfor, Øvrebø, Busacca og Stark?

Sveitsiske Massimo Busacca ga Arsenals Robin van Persie et omdiskutert andre gule kort da han dømte åttedelsfinalen mellom Barcelona og Arsenal i år. Wolfgang Stark er navnet på gårsdagens dommer.

Mourinho hevdet at han ikke kunne si hva han egentlig mente fordi det ville sette en stopper for karrieren hans.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media