MISTRIVES: Mario Balotelli er fornøyd med forholdene i Manchester City, men mistrives i Nordvest-England. Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press/Darryl Dyck
MISTRIVES: Mario Balotelli er fornøyd med forholdene i Manchester City, men mistrives i Nordvest-England. Foto: SCANPIX/AP Photo/The Canadian Press/Darryl DyckVis mer

- Jeg liker ikke Manchester

Balotelli savner Italia.

(Dagbladet): Manchester kan vise til fotball i verdensklasse, men industribyen i Nordvest-England har aldri hatt den store appellen utenfor  banen.

Carlos Tevez avsa tidligere i sommer en nådeløs dom over byen han har hatt som sitt hjem de siste fire årene. Nå følger lagkamerat Mario Balotelli opp. 

- Jeg er ikke lykkelig i Manchester. Jeg liker ikke byen, sier italieneren i et intervju med Sky Sport Italia, ifølge football-italia.net.

Når det er sagt, er den temperamentsfulle 20-åringen tilfreds med hvordan det sportslige opplegget er tilrettelagt, og så ut til å trives da City valset over Inter i en treningskamp i Dublin i går. Balotelli scoret det første målet i 3-0 seieren mot gamleklubben fra Milano.

- Jeg er fornøyd med treneren og laget. Man kan uansett ikke få alt man peker på her i livet, erkjenner han.

Selv om Balotelli fikk sitt gjennombrudd i Milano, er det ikke fotballmetropolen som få ham til å lengte tilbake til Italia.

- Jeg savner ikke Milano. Jeg savner Brescia - hjemstedet mitt. Jeg savner familien min og vennene mine, men jeg tror at de erfaringene jeg gjør meg i England vil hjelpe meg å vokse som menneske, sier han.

Hva det betyr for karriereplanene hans videre, er han langt fra sikker på.

- Jeg vet ikke om jeg blir ut kontraktstida. Jeg er her nå. Så får vi se hva som skjer, sier Balotelli.