- Jeg liker ikke når jenter snakker om hvordan de spilte sjakk med bestefedrene sine

Magnus Carlsen vet hvordan drømmejenta IKKE skal oppføre seg.

SINGELLIVET:  - Jeg har ikke hatt så mye tid til å utvikle noen seriøse forhold, i alle fall ikke i senere tid, forteller Magnus Carlsen i et stort intervju med The Guardian. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SINGELLIVET: - Jeg har ikke hatt så mye tid til å utvikle noen seriøse forhold, i alle fall ikke i senere tid, forteller Magnus Carlsen i et stort intervju med The Guardian. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et stort intervju med den engelske avisen The Guardian letter Magnus Carlsen på sløret, blant annet om hva slags jenter han ikke liker.

Journalist Nigel Farndale beskriver hvordan han opplever nordmannen som annerledes nå, kontra da han møtte ham for første gang som 13-åring.

Dropper høyere utdanning I det lange intervjuet tas mange temaer opp, blant annet beskriver sjakkspilleren forholdet til sine tre søstre, hvordan han ikke liker å spille sjakk mot PC-er og Carlsen forteller om hvorfor han har valgt å droppe høyere utdanning.

- Foreldrene mine ønsket at jeg skulle ta høyere utdanning, men på et punkt så mistet jeg interessen for utdanning, og det var greit for dem. Jeg fulgte ikke så mye med på skolen, og gjorde det derfor ikke så bra.

Kjeder du deg fort?, spør Nigel Farndale 22-åringen.

- Ja, de siste årene på skolen kjedet jeg meg, ikke fordi det var for lett, men fordi det ikke interesserte meg, forteller Magnus Carlsen til den engelske avisen.

Nordmannen forteller videre om hvordan han liker å sove til utpå formiddagen, at han driver med yoga og om 6.-divisjonslaget han spiller for, Fremad Famagusta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer