- Jeg løp jo bare med ett bein

Jays klarte ikke å nå 100-meterfinalen.

INGEN FINALE: Jaysuma Saidy Ndure kvalifiserte seg til semifinalen på 100m under VM i friidrett lørdag, men i dag ble det stopp.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
INGEN FINALE: Jaysuma Saidy Ndure kvalifiserte seg til semifinalen på 100m under VM i friidrett lørdag, men i dag ble det stopp. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jaysuma Saidy Ndure klarte ikke å komme med til finalen på 100 meter i VM søndag. Han løp inn til 7.- og sisteplassen i sin semifinale med tiden 10,20. Som «enbeint røver» var han likevel ikke misfornøyd.

- Nei, jeg kan ikke være skuffet eller misfornøyd med dette, for jeg løp jo bare med ett bein. Også i semifinalen var starten min helt perfekt, men jeg datt fort nedpå, mistet kraften i beinet, og da ga jeg opp. Likevel trodde jeg kanskje det kunne gå riktig bra etter de fire-fem første skrittene, sa Jaysuma Saidy Ndure til NTB etter at han var slått ut i semifinalen.

Usain Bolt vant Ndures semifinaleheat på 9,89 med Daniel Bailey, Darvis Patton og Marc Burns på de neste plassene.

Ndure, som kom seg videre til semifinalen etter to gode og kontrollerte løp i innledningsheatet og mellomrunden, skal nå konsentrere seg om 200 meter.

Han pådro seg en skade i kneet to dager før NM i Lillehammer. Han stilte ikke i NM, men reiste til Tyskland og fikk behandlinger der. Selv om han er blitt bedre, har ikke smertene blitt helt borte, og han har slitt med kneet i alle løpene i VM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer