Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg løp raskere enn jeg noensinne har gjort. Jeg våknet av at senga ristet

Riise forteller om jordskjelv-drama.

EVAKUERT: John Arne Riise opplyser at han måtte evakuere hotellet etter jordskjelv i India i dag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
EVAKUERT: John Arne Riise opplyser at han måtte evakuere hotellet etter jordskjelv i India i dag. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et jordskjelv med styrke på 7,6 rystet deler av Afghanistan, India og Pakistan i dag. Skjelvet fikk bygninger i hovedstedene New Delhi, Kabul og Islamabad til å riste kraftig, opplyser nyhetsbyrået Reuters.

John Arne Riise spiller i Delhi Dynamos FC i den indiske hovedstaden og forteller om en skremmende opplevelse.

- Hotellet er evakuert. Jordskjelv. Jeg løp raskere enn jeg noensinne har gjort. Jeg våknet av at senga ristet. Jeg måtte løpe fra 12. etasje. Dette var skummelt, skriver Riise på Facebook.

- Pisset på meg Noen minutter seinere skriver han følgende:


- Jeg har opplevde mye i livet. I dag var første gang jeg virkelig pisset på meg og løp ned trappene under jordskjelvet, skriver Riise.

Riise ble klar for den indiske klubben denne høsten. Delhi-laget ligger på fjerdeplass i serien med ni poeng. Bare ett poeng skiller til serielederen FC Goa som har en kamp mer spilt.

I sesongstarten har Riise spilt midtstopper på laget som ledes av Brasil-legenden Roberto Carlos.

196 kilometer Jordskjelvet rammet Afghanistan hardest. I det nordøstlige Afghanistan er skjelvet målt til 7,6, opplyser det amerikanske jordskjelvsenteret USGS, ifølge Reuters. Jordskjelvet var 196 kilometer dypt.

Episenteret ligger drøyt åtte mil sørøst for Feyzabad, et avsidesliggende område i Afghanistan i fjellkjeden Hindu Kush, skriver NTB.

Pakistans hovedstad Islamabad svaiet veggene fram og tilbake mens folk løp ut av kontorbygninger i panikk, mange av dem mens de resiterte koranvers. I New Delhi, hvor jordskjelvet var merkbart i nesten ett minutt, løp flere hundre mennesker ut av bygninger.

Minst fire er omkommet i jordskjelvet og et titalls personer er skadd.

Dagbladet har ikke lykkes å komme i kontakt med John Arne Riise mandag formiddag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!