- Jeg lover å bli bedre

Henning fikk full stopp. Petter sikret andreplass.

(Dagbladet.no): Petter Solberg sikret sesongens andre andreplass under helgas Rally Argentina. To etappeseire i dag var ikke tilstrekkelig til å rokke ved den solide ledelsen Sebastien Loeb skaffet seg i løpet av lørdagen.

Henning Solberg falt tidlig søndag ned på femteplass, men på den siste superspesialen stoppet bilen helt opp. Ifølge VG Nett måtte bilen taues av banen. Det betyr tidsstraff på Henning, som falt ned til sjuendeplass i sammendraget.

Lørdag delte Solberg-brødrene seieren på fartsprøve 16. Petter fulgte opp med seier på SS20 og SS21 søndag, og andreplass på SS19.

Henning klarte ikke å følge opp gårsdagens kjøring. Og mistet dermed muligheten for pallplass.

- Jeg har fremdeles mye å lære i dette gamet, men jeg skal bli bedre. Akkurat det kan jeg love deg, sa Henning til WRC-radio etter tyvende fartsprøve.

Team-kameraten Mannfred Stohl vant søndagens første fartsprøve, og smatt derfor forbi Henning Solberg i sammendraget.

Petter kuttet ned på forspranget til Loeb, men endte til slutt 44 sekunder bak, trygt plassert på andreplass.

IKKE SAMMEN PÅ PALLEN: Petter Solberg holder stø kurs mot andreplassen i Rally Argentina. Han får nok ikke selskap av storerbor Henning på pallen denne gangen heller, men langt unna er det heller ikke. Foto: SCANPIX
IKKE SAMMEN PÅ PALLEN: Petter Solberg holder stø kurs mot andreplassen i Rally Argentina. Han får nok ikke selskap av storerbor Henning på pallen denne gangen heller, men langt unna er det heller ikke. Foto: SCANPIX Vis mer
- Jeg lover å bli bedre