UTE AV TROPPEN: John Carew er ikke med på landslaget som møter Nord-Irland om to uker. Drillo mener Carew trenger mer spilletid. I kveld opplyser Carew via Twitter at han er småskadd om dagen. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
UTE AV TROPPEN: John Carew er ikke med på landslaget som møter Nord-Irland om to uker. Drillo mener Carew trenger mer spilletid. I kveld opplyser Carew via Twitter at han er småskadd om dagen. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

- Jeg lover å ringe Drillo en av de neste dagene

Carew forteller via Twitter at han er skadd.


(Dagbladet): John Carew var utelatt da Drillo presenterte troppen til privatkampen mot Nord-Irland i dag.

Drillo ramset opp Carew blant spillere han var bekymret for ettersom de ikke spiller for klubblagene sine. Drillo kommenterte også småsyrlig at det ikke er lett å få tak i Carew ettersom Drillo «ikke er på Facebook».

Carew er i alle fall på Twitter, og der kan Drillo i kveld lese at Carew faktisk er skadd. I kveld skriver han følgende:

- Til de som lurer hjemme :) Er fortsatt motivert, må bare bli kvitt noen småskader og få trent skikkelig foppall igjen :)

Carew slenger også på et smilefjes da han kommenterer at Drillo ikke klarer å få tak i ham:

- Ønsker landslaget masse lykke til mot Nord-Irland, jeg er håpløs på telefon, men lover å ringe Roger en av neste dagene. ;)

Roger er mellomnavnet til Egil Olsen.

Og «Roger» vil gjerne ha med seg Carew på landslaget igjen - dersom spissen kommer i skikkelig form.

- En Carew i form er et stort pluss for Norge, også på grunn av at han er en sjelden spillertype. Men da må han spille oftere, og signalene jeg har fått nå tyder på at han må skifte klubb i så fall, sier Drillo.

- Allerede til sommeren?

- Ja. Jeg håper han gjør det. Hvis han spiller, og spiller bra, kommer han med på landslaget. Hvis ikke, blir han ikke med.