Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er flaut

Henriksen var RBK-russ i borgertoget.

HJEMMETAP: Rosenborgs Markus Henriksen (midten) deppet mens Haugesund jublet, etter Alexander Søderlund (t.v.) fyrte av fra langt hold og Haugesunds Thomas Sørum(t.h. styrte ballen i mål under kampen mellom RBK og Haugesund. Foto: Ned Alley / Scanpix
HJEMMETAP: Rosenborgs Markus Henriksen (midten) deppet mens Haugesund jublet, etter Alexander Søderlund (t.v.) fyrte av fra langt hold og Haugesunds Thomas Sørum(t.h. styrte ballen i mål under kampen mellom RBK og Haugesund. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

• RBK - Haugesund 0-1: Utlånte Nordberg vegret seg mot å gå i 17. mai-tog

Nasjonaldagen forløp uten bakrus for Markus Henriksen, men det var en flau russ som stilte i borgertoget dagen etter 0-1 for Haugesund.

Mandagskvelden skulle Rosenborg-spilleren egentlig brukt til å feire tolv års skolegang med lagkameratene. Men etter det pinlige tapet bar det rett i seng for Henriksen, skriver Adresseavisen.

Droppet 16. mai-fest - Jeg hadde planlagt å kose meg med en tur ut. Men når det ble som det ble, holdt jeg meg hjemme, sa 18-åringen til Adresseavisen 17. mai.

Tidligere har det vært stas for seiersvante Rosenborg å gå i borgertoget i Trondheim på nasjonaldagen. I år var det ikke like mange klapp fra fortauskanten.

- Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er flaut. Jeg ser at vi får noen blikk, og det er ikke så artig å tenke på når vi har tapt 0-1 for Haugesund på hjemmebane. Men vi må tåle dette også. Vi har bare oss selv å takke, sa Henriksen.

Jönsson fikk støtte For trener Jan Jönsson ble den en annen nasjonaldagsfeiring enn ventet. Svensken var likevel varmet av støtten han fikk fra lojale RBK-tilhengere.

- Jeg får bare støttende tilbakemeldinger. Det varmer. Samtidig må vi innse at det vi leverte 16. mai skuffer mange. Nå må vi få fram revansjlysten og gløden i gruppa igjen, sa Jönsson, som innrømmet at han slet med sove etter tapet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media