- Jeg må definitivt løpe mye mer enn i England

Carlos Tevez etter sin første treningsøkt med Juventus.

FÅR KJØRT SEG PÅ TRENING: Carlos Tevez (to fra høyre) fortalte journalister at det var mye mer løping i Juventus enn i engelsk fotball. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO/NTB Scanpix
FÅR KJØRT SEG PÅ TRENING: Carlos Tevez (to fra høyre) fortalte journalister at det var mye mer løping i Juventus enn i engelsk fotball. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Carlos Tevez signerte for regjerende seriemester Juventus for snaut to uker siden etter sju sesonger i Premier League (spilte for West ham, Manchester United og Manchester City). Det ble hevdet at argentineren var for tjukk for sin ny arbeidsgiver, og at han måtte gå ned seks kilo for å være best mulig rustet for spill i Serie A.

29-åringen selv har i ettertid benektet at det har vær noe snakk om vekta hans etter overgangen til italiensk fotball. Juventus-trener Antonio Conte skal ha strenge regler knyttet til spillernes fysiske form, noe Tevez allerede har fått kjenne på kroppen.

- Hva sier jeg etter min første treningsøkt? Vel, jeg må definitivt løpe mye mer enn i England, sier Tevez ifølge Fotball Italia.

Første møte Angriperen snakket i dag for første gang med den italienske pressen under en treningsleir i Chatillon.

- Jeg fant et lag som er klar for å ta en historisk Scudetto (italiensk seriemesterskap) for tredje året på rad, men som også kan vinne Champions League, sier Tevez.

Carlos Tevez er en av få spillere som har vunnet Premier League med to forskjellige klubber (Manchester United og Manchester City). Nå ser han fram til nye oppgaver.

- Å føle lidenskapen fra supporterne er viktig for meg. Jeg kom hit for å jobbe hardt, og det tok meg bare en halv treningsøkt å innse at jeg må jobbe mye hardere enn i England, sier Tevez.

P.S I april i år ble Tevez dømt til 250 timer samfunnsstraff, etter å ha kjørt bil gyldig førerkort eller forsikring, men han har fortsatt flere timer igjen av straffen. Alle de 250 timene må gjennomføres på 12 måneder, ellers risikerer han fengsel.