- Jeg må fastslå at OL forblir en drøm

Stavhopperen Cathrine Larsåsen kommer ikke til å delta i OL.

MISLYKTES: Cathrine Larsåsen klarte ikke å hoppe 4.40 som er kravet for deltakelse i OL.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
MISLYKTES: Cathrine Larsåsen klarte ikke å hoppe 4.40 som er kravet for deltakelse i OL. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavhopperen Cathrine Larsåsen kommer ikke til å delta i OL- i London. Hun hoppet sin siste kvalifiseringskonkurranse lørdag og kom ikke over 4,40 meter.

- Jeg var veldig nær å klare 4,40 meter, men det gikk ikke denne gangen. Nå har jeg hoppet min siste konkurranse før fristen for å kvalifisere seg går ut, og jeg må fastslå at OL forblir en drøm.

- Men jeg føler at jeg har gode høyder i kroppen, så jeg kommer til å fortsette å konkurrere utover sommeren, selv om det ikke blir OL, sier Larsåsen i en e-post etter lørdagens konkurranse i Tyskland.

Hun gikk greit over 4,30 lørdag, men rev hårfint på 4,40.

Larsåsen mislyktes i EM, og prøvde seg på EM-kravet i tre konkurranser den siste uken. Hun deltok i det norske elitestevne i Lillestrøm, i Sollentuna i Sverige og i Tyskland, men klarte ikke å komme over B-kravet på 4,40 meter.

Den aller siste dagen for å kvalifisere seg for OL er søndag. Da skal Erik Tysse gå 20 kilometer på hjemmebane i Os, men også langdistanseløperen Karoline Bjerkeli Grøvdal skal gjøre et forsøk på å komme med på OL-laget denne helgen. Hun løper 5000 meter i et tysk stevne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer