Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg må fastslå at OL forblir en drøm

Stavhopperen Cathrine Larsåsen kommer ikke til å delta i OL.

MISLYKTES: Cathrine Larsåsen klarte ikke å hoppe 4.40 som er kravet for deltakelse i OL.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
MISLYKTES: Cathrine Larsåsen klarte ikke å hoppe 4.40 som er kravet for deltakelse i OL. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Stavhopperen Cathrine Larsåsen kommer ikke til å delta i OL- i London. Hun hoppet sin siste kvalifiseringskonkurranse lørdag og kom ikke over 4,40 meter.

- Jeg var veldig nær å klare 4,40 meter, men det gikk ikke denne gangen. Nå har jeg hoppet min siste konkurranse før fristen for å kvalifisere seg går ut, og jeg må fastslå at OL forblir en drøm.

- Men jeg føler at jeg har gode høyder i kroppen, så jeg kommer til å fortsette å konkurrere utover sommeren, selv om det ikke blir OL, sier Larsåsen i en e-post etter lørdagens konkurranse i Tyskland.

Hun gikk greit over 4,30 lørdag, men rev hårfint på 4,40.

Larsåsen mislyktes i EM, og prøvde seg på EM-kravet i tre konkurranser den siste uken. Hun deltok i det norske elitestevne i Lillestrøm, i Sollentuna i Sverige og i Tyskland, men klarte ikke å komme over B-kravet på 4,40 meter.

Den aller siste dagen for å kvalifisere seg for OL er søndag. Da skal Erik Tysse gå 20 kilometer på hjemmebane i Os, men også langdistanseløperen Karoline Bjerkeli Grøvdal skal gjøre et forsøk på å komme med på OL-laget denne helgen. Hun løper 5000 meter i et tysk stevne.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media