- Jeg må ikke miste konsentrasjonen av ting jeg har lyst på

I år er ikke Nina Løseth like nervøs.

SPRUDLENDE ROLIG: Nina Løseth føler seg bedre forberedt enn noensinne før alpinsesongen som starter i morgen tidlig i østerrikske SöldenFoto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SPRUDLENDE ROLIG: Nina Løseth føler seg bedre forberedt enn noensinne før alpinsesongen som starter i morgen tidlig i østerrikske SöldenFoto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÖLDEN (Dagbladet): I morgen starter verdenscupen i alpint igjen. Da skal damene svinge seg ned Rettenbach-breen over Sölden i det som er den tradisjonsrike storslalåmåpningen i Østerrike.

I fjor ble Nina Løseth den eneste jenta som kom seg til finaleomgangen, men 16. plassen fra en fantastisk førsteomgang ble til en 26. plass til slutt.

- I fjor kom jeg inn her i Sölden og var usikker og nervøs. I år kommer jeg hit og føler meg veldig  mye bedre forberedt. Jeg føler meg tryggere på jobben jeg skal gjøre, sier Løseth til Dagbladet.

Veteran Løseth er, tross sin relativt unge alder på 25 vintre, som en veteran å regne i verdenscupsammenheng. Hun debuterte allerede i 2006, men har aldri vært på pallen i et verdenscuprenn.

Fjerdeplassen hennes i slalåm fra Zagreb i 2013 er det nærmeste hun har kommet. Helt nøyaktig var hun da 33 hundredeler unna den pallplassen hun så gjerne vil ha.

Fokus, fokus, fokus Men også fjorårssesongen bar bud om at hun nærmet seg pallen. To dager før 2014 tok til ble hun nummer fem i slalåmrennet i Lienz. Så gikk det tråere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer