Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg må le av det

Rooney fnyser når han hører han ble dumpet av Coca-Cola.

GLADERE: Wayne Rooney hadde en fin kveld sammen med Javier Hernandez mot Chelsea på Old Trafford i går kveld. Nå synes han også det går mye bedre for ham personlig. Bannestraffen har han lagt bak seg.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
GLADERE: Wayne Rooney hadde en fin kveld sammen med Javier Hernandez mot Chelsea på Old Trafford i går kveld. Nå synes han også det går mye bedre for ham personlig. Bannestraffen har han lagt bak seg.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Wayne Rooney må stå over helgas FA-cupsemifinale mot Manchester City, som en del av utestengelsen han fikk etter å ha bannet rett i et kamera da Manchester United slo West Ham.

I etterkant ble det rapportert at Coca-Cola bestemte seg for å droppe spissen som følge av kontroversene, selv om samarbeidet vitterlig ble avsluttet i 2010.

I et radiointervju med utskjelte Richard Keys og Andy Gray på Talksport i dag, sier Rooney at han er oppgitt over mediehistoriene om brusprodusenten.

- Jeg ler av det, sier spissen, ifølge PA.

- Jeg snakket med Coke mot slutten av forrige sesong om å forlenge avtalen, og med tanke på det kommende OL ville de ha litt flere opptredener av meg i forbindelse med PR. Det hadde jeg rett og slett ikke tid til. Dette skjedde mot slutten av forrige sesong, så jeg har ikke vært hos Coca-Cola siden 2010, selv om det har kommet ut nå. Jeg må le når jeg hører folk si at de dumpet meg, sier han.

Galt av meg
Wayne Rooney beklaget banne-episoden etter kampen mot West Ham, men mente samtidig at han synes straffen var streng når FA ga ham to kampers utestengelse.

Nå innrømmer han at det han gjorde var galt.

- Jeg visste ikke hva jeg gjorde. Det var bare en gledesreaksjon over å ha scoret tre mål som fikk oss tilbake i kampen, sier Rooney.

- Jeg sa unnskyld så fort jeg kunne etter å ha skjønt hva jeg hadde gjort. Selvfølgelig var det galt av meg, men jeg aksepterer straffen jeg har fått og må komme meg videre. Forhåpentligvis kan gutta gjøre jobben for meg på lørdag, og komme seg til den FA-cupfinalen, sier han.

Endelig i form
Kampen mot Manchester City vil trolig også mangle Carlos Tevez på den blå delen av banen, men det er ingen tvil om at United kommer til å savne Rooney, som virkelig har funnet formen de siste ukene.

Det var imidlertid på tide, mener han selv.

- Jeg er overlykkelig over det. Som alle vet har det vært en tøff sesong for meg, men fra årsskiftet har jeg vært veldig fornøyd med formen, sier Rooney.

- Jeg har begynt å score mål igjen, jeg spiller i en annen posisjon nå og trives med det. Jeg har mye ballkontakt, er mye involvert, og føler jeg kan diktere spillet fra den posisjonen jeg er i, mener han.

Rooney står med ti ligamål på 22 kamper for Manchester United så langt denne sesongen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media