- Jeg må spørre eieren om jeg får en sjanse til

Chelsea-sjef Villas-Boas etter ny smell.

TAPTE: West Bromwich og manager Roy Hodgson ble for sterke for Chelsea og Andre Villas-Boas. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
TAPTE: West Bromwich og manager Roy Hodgson ble for sterke for Chelsea og Andre Villas-Boas. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

• WBA - Chelsea 1-0

Chelsea-manager André Villas-Boas erkjenner at han ganske snart kan være historie i den kravstore London-klubben.

Den unge manageren fra Portugal har slitt tungt med å få skikk på et Chelsea-lag i generasjonsskifte og vinne spillernes tillit. Lørdag gikk Chelsea på en ny blemme da det ble 0-1-tap borte mot West Bromwich i engelsk eliteserie.

DROGBA: Didier Drogba klarte ikke å score mot West Bromwich Albion. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
DROGBA: Didier Drogba klarte ikke å score mot West Bromwich Albion. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

- Jeg må spørre eieren om jeg får en sjanse til. Det var ikke godt nok det som ble levert i dag, og det har det ikke vært på en stund. Vi vinner ikke nok kamper, og vi er ikke stolte over resultatene. I fotball er det både glede og smerte, sa Villas-Boas etter nederlaget.

Siden Arsenal slo Liverpool 2-1, står Chelsea igjen på femteplassen med 46 poeng. Det er 20 poeng mindre enn serieleder Manchester City, noe som tidligere har vært totalt uhørt under Roman Abramovitsj eierskap i klubben. Til og med mesterligaspill neste sesong står i fare. Det er tre poeng opp til Arsenal og fjerdeplassen som gir kvalifisering.

(NTB)