FORTSETTER HAN?: Manchester Uniteds Ryan Giggs har 20 år bak seg i klubben. Om han fortsetter etter sesongen, er foreløpig uvisst. Foto:  EPA/PETER POWELL
FORTSETTER HAN?: Manchester Uniteds Ryan Giggs har 20 år bak seg i klubben. Om han fortsetter etter sesongen, er foreløpig uvisst. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

- Jeg må ta en prat med Ferguson

Giggs avgjør framtida etter sesongen.

Manchester United-veteranen Ryan Giggs sier han kommer til å vente til slutten av sesongen før han avgjør framtiden sin på fotballbanen.

Det er først etter at sesongen er over han kommer til å ta stilling til om han vil satse på en ny ettårskontrakt med Manchester United eller ikke. Det forteller 39-åringen til Sunday People.

Han har vunnet 12 seriemesterskap og to mesterligatitler med United i karrieren sin til nå, men han kommer ikke til å sette seg ned og snakke med manager Alex Ferguson med det første.

- Jeg vil se hvordan jeg føler meg og hvordan utviklingen min blir. Deretter får jeg ta en prat med Ferguson. Jeg er komfortabel med det. Foreløpig trives jeg godt både på og utenfor banen, men sesongavslutningen er fortsatt noen måneder unna, så ting kan forandre seg, sier Giggs.

Han debuterte for Manchester United i 1990/91-sesongen, og totalt har han vunnet 24 store trofeer med United i løpet av de vel 20 årene han har vært i klubben.

(NTB)