- Jeg må trene hodet mitt

Vukicevic slått ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BISLETT STADION / OSLO (Dagbladet): Christina Vukicevic klarte bare en femteplass i sitt kvalikheat på 100 meter hekk, og er med det ikke videre til finalen.

- Jeg trodde jeg var bedre enn som så, men det var jeg tydeligvis ikke. Jeg følte meg bra i oppvarmingen, men når skuddet kom bandt jeg meg litt for mye og jeg begynner å tenke for mye negativt, og slik skal det ikke være, en skal være stinn av selvtillit. Jeg må bare jobbe med saken, sier hun etter femteplassen.

Bare de fire beste i hvert av de to forsøksheatene gikk videre til finalen som går senere i kveld. Britisk seier Storbritannias Tiffany Porter vant kvalikheatet med tiden 12.75, mens Danielle Carruthers (USA) og Priscilla Lopes-Schliep (Kanada) kom på henholdsvis andre og tredjeplass. Vukicevic løp inn på 13.18 sekunder.

- Jeg er ikke en hekkeløper som skal løpe på 13.18. Uansett, kommer man i en ond sirkel, må man jobbe seg ut av den. Fysisk er jeg klar. Jeg må bare jobbe meg ut av det jeg har kommet inn i mentalt, sier Vukicevic.

Til tross for en skuffende kveld, løp 24-åringen i hvert fall langt bedre enn i Florø forrige helg. Da kom hun i mål på tiden 13.39.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer