- Jeg må unngå konkurranser i minst to til tre uker

Mer skadetrøbbel for Nadal.

SKUFFET: Rafael Nadal har skadet håndleddet, og må unngå konkurranser en stund. - Jeg er veldig skuffet, sier Nadal. Foto: REUTERS/Scott Heavey/AELTC/Pool
SKUFFET: Rafael Nadal har skadet håndleddet, og må unngå konkurranser en stund. - Jeg er veldig skuffet, sier Nadal. Foto: REUTERS/Scott Heavey/AELTC/PoolVis mer

Tennisstjernen Rafael Nadal må stå over konkurranser i flere uker framover etter å ha pådratt seg en skade i håndleddet på trening.

For Nadal er det et hardt slag. US Open er nemlig nært forestående og der er spanjolen tittelforsvarer.

- Dessverre har jeg skadd høyre håndledd på trening. Jeg har gått gjennom tester i Spania og etter samtale med doktorer viser det seg at jeg må unngå konkurranser minst i to til tre uker. Jeg er veldig skuffet over at jeg går glipp av kommende konkurranser, sier Nadal.

Verdenstoeren skulle etter planen spille turneringer i Toronto og i Cincinnati, Ohio de kommende ukene som oppkjøring til US Open, som starter i slutten av august.

Nadal har ikke spilt en kamp siden han overraskende røk ut i den 4. runden av Wimbledon for australieren Nick Kyrgios for en måned siden.

(NTB)