Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg måtte gå til Conte med halen mellom beina

VENNER IGJEN: Etter en elendig start har forholdet mellom Diego Costa og Antonio Conte blitt bedre. Chelsea er i flytsonen og spissen banker inn mål p bestilling. Foto: NTB Scanpix
VENNER IGJEN: Etter en elendig start har forholdet mellom Diego Costa og Antonio Conte blitt bedre. Chelsea er i flytsonen og spissen banker inn mål p bestilling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chelseas Diego Costa forsøkte å tvinge gjennom en overgang til Atlético Madrid. Da det ikke lyktes, måtte han gjenoppbygge forholdet til Antonio Conte.

Den spanske spissen var sterkt linket til sin tidligere klubb i fjor sommer etter en frustrerende forrige sesong i Chelsea.

Klubbene var i forhandlinger, men kom aldri i mål. Det betød at Costa måtte forsøke å gjenbygge brente broer med Chelsea-manager Antonio Conte.

- Atletico vet at jeg har et helt spesielt bånd til klubben, sier Costa ifølge Sky Sports.

Han har levert en god sesong for et suverent Chelsea denne sesongen, mye takket være Conte. Det var ikke gitt før sesongstart.

- Forholdet med Conte startet ikke bra, fordi jeg sa jeg ville gå til Atletico da han ankom klubben.

Spanjolen forteller videre at Atlético Madrid ikke ventet på ham da det var en måned igjen av overgangsvinduet. Dermed ble ikke overgangen noe av.

- Jeg har gjort alt for å komme tilbake til Atlético Madrid, men jeg vil ikke kjempe på samme måte for en retur. Da Atletico ikke ventet på meg, måtte jeg gå til Conte med halen mellom beina, sier Costa.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media