- Jeg måtte ta tak i Muri for å ikke miste balansen

Annan om hvorfor han tok VIF-stopperen mellom beina.

TOK GREP: Her griper Anthony Annan tak i rumpa til André Muri. Ifølge VIF-stopperen tok Annan også tak i frontpartiet hans. Foto: TV 2
TOK GREP: Her griper Anthony Annan tak i rumpa til André Muri. Ifølge VIF-stopperen tok Annan også tak i frontpartiet hans. Foto: TV 2Vis mer

|||LERKENDAL/OSLO (Dagbladet): Timene etter gårsdagens seriefinale i Trondheim har handlet lite om Rosenborgs gigantsteg mot gullet.

I stedet har klyping både foran og bak i skrittet blitt diskutert i Fotball-Norge.

- Det blir litt knuffing, og plutselig kjenner jeg en finger i rektum og klyping i pungen, sa Vålerengas André Muri etter kampen.

Har sett på video Beskyldingene var igjen rettet mot Anthony Annan, som har vært i liknende trøbbel før. Midtbanekrigeren ville ikke snakke med pressen i går, men forklarte seg i forbindelse med dagens trening.

- Jeg har sett episoden om igjen, og jeg ser at jeg tok tak i Muri. Han brukte albuen, så jeg måtte holde i ham for å ikke miste balansen. Jeg gjorde det ikke med vilje, sier Annan.

Ghaneseren understreker gjentatte ganger at det ikke var en bevisst handling.

- Jeg er lei for det, hvis Muri trodde jeg gjorde det med vilje.

Er aggressiv - Det ser ikke ut som du mister balansen?

- Rade (Prica) og noen andre sto og kranglet. Jeg prøve å bryte inn og sto da foran Muri og Rade. Så brukte han albuen. Jeg sto der på grunn av en eventuell retur på straffen, ikke for å lage trøbbel, svarer Annan.

- Er du en aggressiv og stygg spiller?

- Jeg er aggressiv, men jeg må prøve å holde meg unna sånne episoder, sier Annan, før Nils Arne Eggen drar ham bort fra pressekorpset.

- Nå får det være nok, sier RBK-treneren.